fbpx
Fastighetsbeskrivning

Endast ett par minuter bilfärd från Torrox by ligger denna prydliga villa med fantastisk utsikt över by, berg samt inte minst hav!

Med mycket trevliga sociala ytor såsom patios, poolområde, barbecue, jacuzzihörna samt lounge. Här kan man vara säker på att det alltid finns någonting för alla viljor och dagsformer. Här trivs man helt enkelt!

Access via asfalterad väg och efter endast ett par minuter finner man entrén. Här finns plats för flera bilar på grusplanen och garaget är stort och rymligt för bil, båt eller vad man nu vill förvara där. Bredvid garaget finns även ett stort låsbart förråd.

Entrédörren nås via en kort trappa omgiven av en stillsamt rinnande liten å som ger ett lugnt och harmoniskt ljud ifrån sig. Utanför ytterdörren finner vi en sitthörna som ger skugga eller sol beroende på tid på dygnet perfekt för kaffet eller frukostmackan..

Entreplanet består av vardagsrum kök och matsal i öppen planlösning. Det fullt utrustade och moderna köket har utgång till juliettebalkong. Vardagsrummet är ståtligt med öppen spis samt matsalsdel i halvmåneformad torndel med högt beläget kupoltak samt utgång till stora terrassen. 

Stort sovrum med en suite badrum samt utgång till juliett balkong. Ytterligare ett sovrum med utgång till balkong perfekt för fika i mysig miljö. Ytterligare en toalett finns på detta plan.

Via en snyggt designad spiraltrappa i vardagsrummet når vi bottenvåningen och kommer in i stort sovrum med vacker utsikt och stora inbyggda garderober samt en suite badrum och utgång till poolområdet.

På utsidan finns stort poolområde samt pool med väl tilltagna ytor och loungeområde. Snyggt nedsänkt i terrassgolvet har man haft den goda smaken att installera en rund jacuzzi där man kan njuta av ett varmt bad de få gångerna pooltemperaturen inte levererar tillräckligt på kvicksilvret. 

På denna yta finns även ingång till ett komplett extra kök med samt toalett vilket serverar väl till sociala tillställningar och minimerar spring in i huset, mycket praktiskt!

Det övre terrassplanet har stora ytor som täcker från utgång i vardagsrum runt huset och access till polområdet via trappa.

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
torrox
0
I närheten
10 Minutes
10 Minutes
10 Minutes
10 Minutes
35 Minutes
10 Minutes
15 Minutes

Fin villa med toppläge nära Torrox Pueblo.

3 Sovrum
4 Bathrooms
317 m²
€495.000
Basinformation
Ref ID : ii908
Property Type : Hus
Objekttyp : Till salu
Price : €495.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Bathrooms : 4
Toaletter : 4
Storlek : 317 m²
Byggnadsår : 0
Lot Area : 904 m²
Intresseanmälan