Fastighetsbeskrivning

Panoramalyx med havsutsikt utan avbrott!

Välkommen till Altos i La Herradura. Här kan man drunkna i havsutsikt och man störs inte av varken ljud eller trafik. Man ser dock alltid havet så långt ögat når och vi bor på gränsen av naturreservatet Cero Gordo. Med bergsgetter ofta synliga som närmsta granne och fina promenadstråk mm..  

Entreplan består av 2 st sovrum där ett har balkong med utsikt över havet och ett med juliettbalkong med havsutsikt där med. Ett badrum med toalett samt ett stort garage, faktiskt även det med fönster och havsutsikt.

En trappa upp leder till ett tornliknande rum som kan användas som sovrum eller office om man vill, det har dubbeldörrar ut till en terrass som har obruten havsutsikt som inger en känsla som måste upplevas på plats! Här kan man med fördel placera en jacuzzi för att avnjuta kvällar med en cava i handen och njuta av den kungliga utsikten.

En trappa ned från entréplanet finner vi ett vardagsrum samt stort kök med open plan lösning samt utgång till stor terrass med plats för lounge samt matplats etc..  på detta plan finns även master bedroom med tillhörande badrum typ ”en suite” sovrummet har dubbeldörrar ut mot terrass med havsutsikt direkt från kudden.

Detta boende har en mycket hög finish och säljs fullt möblerat med exklusiv inredning.

Området har La Herraduras finaste poolområde med barnpool samt 2 st padelbanor.

Mycket fin investeringsmöjlighet och detta hus har extremt bra uthyrningsmöjlighet med avkastning i toppklass.

Kontakta oss för mer info och visning!

Engelska

Funktioner
Hushållsmaskiner

Altos drömboende på gräddhyllan i La Herradura

4 Sovrum
2 Bathrooms
160 m²
€379.000
Basinformation
Ref ID : iis2025
Property Type : Hus
Objekttyp : Till salu
Price : €379.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Bathrooms : 2
Toaletter : 3
Storlek : 160 m²
Byggnadsår : 0
Lot Area : 0 Sqft
Intresseanmälan