Fastighetsbeskrivning

Påkostad lägenhet med fin terrass och mäktig utsikt inkl garage med förråd.

Beläget på La Herraduras västra udde finner vi Terazzas. Det är en trevlig urbanisation som har det mesta man kan önska. Ett stort poolområde med separat barnpool, garage samt förråd i direkt anslutning till hissen upp till lägenheten. Det går även bra att parkera utanför då plats inte är något problem här. 

Inne möts vi av hall med toalett till vänster och vardagsrum till höger, köket ligger separat men är förbundet till vardagsrum med stor serveringslucka/bar. 

Vardagsrummet vetter via 2 stora skjutdörrar med elmanövrerade jalusier ut mot den stora terrassen. Här finns gott om plats, både för att äta middagar och att sola. Vill man får man utan problem plats med en jacuzzi!

Från terassen har man via stor skjutdörr (även den med elmanövrererat jalusi) access till ett av sovrummen, detta har en suit badrum samt stora inbyggda garderober. Till vänster om köket har vi sovrum nummer 2.

Allt är renoverat till toppstandard med Miele samt siemens maskineri i köket, exklusiva möbler som ingår. Denna lägenhet är verkligen nyckelfärdig så det är bara att flytta in.

Området är mycket trevligt och ligger inte långt ifrån den lokala padelklubben med pooler, restauranger, gym mm.. Naturreservatet Cerro gordo ligger intill och 4 min neråt ligger havet med restauranger mm..

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
la herradura
0

Påkostad lägenhet med fin terrass

la herradura

2 Sovrum
2 Bathrooms
91 m²
€215.000
Basinformation
Ref ID : iis2054
Property Type : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Price : €215.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 2
Bathrooms : 2
Storlek : 91 m²
Byggnadsår : 0
Lot Area : 0 Sqft
Intresseanmälan