Fastighetsbeskrivning

Atarazanas ligger intill naturreservatet Cerro Gordo på La Herraduras västra udde. Naturkänslan är påtaglig och lugnet samt avsaknaden av konstant trafik gör att fågelkvitter, ljudet av vågorna finns där hela tiden.

På entrenivå finner vi en carport samt utgång till en patio med plats för eventuell grill & lounge.

Direkt till höger innanför dörren finns ett rymligt badrum med röster ut mot nation. Lägre in finns 2 sovrum där båda har dubbla fönster med mycket fin havsutsikt.

En trappa ner har vi ett förråd direkt till vänster sedan ett stort vardagsrum/matsal med stora fönster ut mot havet, ett mycket påkostat designkök av typen open-plan med fönster ut mot havet

samt dubbeldörrar ut mot terassen med plats för matbord loungehörna samt grillplats, allt med obruten havsutsikt så långt ögat når. 

Till höger om trappen finns via en kort korridor ett badrum till höger med tvättmaskin och torktumlare, detta badrum ligger intill huvudsovrummet som även det har direkt access till terrassen.

Huset har toppmoderna airconditions i alla rum och har även färdig uthyrningslicens.

*Notera: Den här bostaden har ett exceptionellt lågt pris i förhållande till storlek, läge och standard. Det beror på att den ligger i ett kvarter där det för flera år sedan upptäcktes problem med sättningar som påverkat närliggande fastigheter och som drar ner priset. Just den här bostaden ligger dock inte innanför den officiella riskzonen har  inga problem och har inte haft det sedan den byggdes för 16 år sedan.

 

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
la herradura
0

Påkostat hus med ovärderlig utsikt

3 Sovrum
2 Bathrooms
102 m²
€230.000
Basinformation
Ref ID : iis2060
Property Type : Hus
Objekttyp : Till salu
Price : €230.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Bathrooms : 2
Storlek : 102 m²
Byggnadsår : 0
Lot Area : 0 Sqft
Intresseanmälan