Stefan Tello
Stefan Tello
  • Man
Mäklare & kontaktperson
Sort Option
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Påkostat hus med ovärderlig utsikt

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
26Picture(s)
102
Atarazanas ligger intill naturreservatet Cerro Gordo på La Herraduras västra udde. Naturkänslan är påtaglig och lugnet samt avsaknaden av konstant trafik gör att fågelkvitter, ljudet av vågorna finns där hela tiden.På entrenivå finner vi en carport samt utgång till en patio med plats för eventuell grill & lounge.
€230.000

Villa på toppen av Punta

5Bedroom(s)
4Bathroom(s)
27Picture(s)
346
Denna villa ligger på den välkända udden Punta De La Mona, ett av Spaniens absolut mest exklusiva landområden. En oas för de som har möjlighet att investera i en bostad på denna förnämliga adress. Huset ligger dessutom på en av de absolut bästa tomterna på Punta.
€1.695.000

Terrass med vy!

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
25Picture(s)
165
Välkommen till Los Altos!Som namnet antyder så känns det verkligen som att man är på toppen här. När man anländer till denna exklusiva förening vid kanten av naturreservatet Cerro Gordoinfinner sig en speciell känsla. Havet där nere, vyerna, lugnet. Här är man långt ifrån men ändå nära. 5 min med bil till centrum, restauranger etc.. eller 25 min promenad om man så vill.
€286.000

Påkostad lägenhet med fin terrass

la herradura

2Bedroom(s)
2Bathroom(s)
17Picture(s)
91
Påkostad lägenhet med fin terrass och mäktig utsikt inkl garage med förråd.Beläget på La Herraduras västra udde finner vi Terazzas. Det är en trevlig urbanisation som har det mesta man kan önska. Ett stort poolområde med separat barnpool, garage samt förråd i direkt anslutning till hissen upp till lägenheten.
€215.000

Topprenoverad lägenhet i Las Palomas La Herradura

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
21Picture(s)
65Sqft
Unik möjlighet att köpa en lägenhet som är totalrenoverad med genomgående toppklass ochutvalda materiel samt sammansatt på ett ytterst smakfullt sätt. Kostnaden för denna ombyggnad uppgår till ca: 80 000€.Belägen i den exklusiva Urbanisationen Las Palomas med dess vackra trädgårdar och med egen liten uteplats i lummig miljö samt delvis havsutsikt.
€149.000

Topprenoverad lägenhet i Capistrano

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
13Picture(s)
58Sqft
Underbar söderlägenhet med privat trädgård som har totalrenoverats och designats med högkvalitativa material och märken som Porcelanosa, PVC Kömmerling, etc. …Det består av vardagsrum med direkt tillgång till terrassen och till den privata trädgården, kök, 1 sovrum och 1 badrum. Det är fullt möblerat och köket är fullt utrustat.
€175.000

Hus 9 pers - modernt, havsutsikt, vackert poolområde, Nerja

4Bedroom(s)
3Bathroom(s)
15Picture(s)
0Sqft
Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard. Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även två padelbanor. Huset har fyra rymliga sovrum och 3,5 badrum. Fint och fräscht kök och ett stort vardagsrum med TV-hörna med svenska TV-kanaler.
8 000SEK Per vecka

Tesorillo- strandnära med pool, padel och terrass med havsutsikt

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
18Picture(s)
78
Urbanisation Tesorillo är välkänd och omtyckt av många. Här vid Almunécars östra kant finner vi mycket av det många drömmer om, kilometervis med stränder och mysiga chiringuitos med tapas och en närhet till Almunécar centrum.
€139.000

Altos drömboende på gräddhyllan i La Herradura

4Bedroom(s)
2Bathroom(s)
32Picture(s)
160
Panoramalyx med havsutsikt utan avbrott!Välkommen till Altos i La Herradura. Här kan man drunkna i havsutsikt och man störs inte av varken ljud eller trafik. Man ser dock alltid havet så långt ögat når och vi bor på gränsen av naturreservatet Cero Gordo. Med bergsgetter ofta synliga som närmsta granne och fina promenadstråk mm..
€379.000

La Herradura Townhouse med toppläge

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
27Picture(s)
180
Townhouse i La Herradura med “Location to die for!”Beläget ett stenkast från klipporna vid havet och med privat gång ned till föreningens badbrygga vid Cerro Gordos naturreservat kan man knappast överdriva det exklusiva läget.
€390.000

Elegant radhus i marinan

3Bedroom(s)
3Bathroom(s)
26Picture(s)
160
Elegant, modernt och rymligt radhus i Marina Del Este inom gångavstånd till stranden och Marinan där du hittar öppna restauranger, chiringuitos, affärer och en trevlig liten strand.Fastigheten är på 95 m2 och det fullt utrustade köket har tillgång till en privat uteplats.  Vardagsrummet har tillgång till en 30 m2 stor och solig terrass med en pergola som täcker en del av terrassen.
€235.000

Townhouse i Nerja

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
21Picture(s)
82Sqft
Ett rymligt 2 sovrum, 1 badrum söderläge radhus med privat trädgård och terrasser med havsutsikt och tillgång till den gemensamma poolen, i Tropicana, NerjaFastigheten ligger i den populära urbaniseringen i Tropicana med den gemensamma poolen och dess poolbar / restaurang, bara ett stenkast bort, den närmaste stranden och Chiringuito bara fem minuters promenad bort och närmaste busshållpl
€250.000
35 Results returned.Per Page