Hyr våra underbara semesterhus!

Tio minuter öster om Nerja och sju minuter väster om Almuñécar ligger härliga och mysiga La Herradura. Ortsnamnet översätts till "hästskon" och den två km långa och vackra stranden flankeras av två uddar med bostadsområden. Här erbjuder vi ett antal fina semesterhus för uthyrning. Husen ligger också inom promenadavstånd från varandra och de har alla en oslagbar havsutsikt.

De är genomgående modernt utrustade, de har ljusa, sköna, öppna planlösningar med access till uteplatserna och hög kvalitet på inredning etc.

Det finns både hus med privat pool och med gemensamhetspool och både och! Från sex till tolv bäddar.

178 kvm wow med enastående havsutsikt - Nerja

Välkomna till vårt paradis i La Herradura. Här kan man ... Read More

431
800€/Vecka

Los Altos 20 - med privat pool och plats för 10 pers

Med privat pool och plats för 10 personer! Ett riktigt ... Read More

54
1.000€/Vecka

Casa Mirador III

Hus för 6 personer med privat pool och härliga terrasser ... Read More

322
600€/Vecka
DIN BOSTADSFÖRMEDLING ÖSTER OM MALAGA

Dina mäklare

Med snart tio års erfarenhet av att hjälpa svenskar hitta sitt eget smultronställe just i den här regionen så vågar vi påstå att vi kommer att kunna hjälpa er med. Vi har alltid ett stort engagemang för kunden och går den extra milen för att lyckas. Och efter affären har man som köpare ofta "1000 frågor" kring ägandet och då finns vi här för svar och hjälp. Vi ses gärna på en cortado för lite spaniensnack och vi släpper er egentligen aldrig - nej, ni blir helt enkelt inte av med oss haha, på gott och ont?

Om storebror Robert kan sägas att han är noggrann i alla sammanhang. Serviceinriktad och ser till att processer går rätt till. Brinner (lite för mycket ibland) för god mat, att spela padel och att samla vänner för tillställningar, gärna så många som möjligt.

Om lillebror Stefan kan sägas att han är en mycket god lyssnare, har alla kontakter på plats och alltid ett öra mot marknaden - han kan nog allt om allt. Brinner för skärmflygning och för filosofiska diskussioner, gärna på en tapasbar tillsammans med en riktigt kall öl och en tallrik god ibericoskinka.

Vad kan sägas om er? Hur tänker ni och vad gillar ni? Hör av er och berätta mer!

Robert

Robert

Mäklare & kontaktperson

+46 (0) 72 213 13 13
ROBERT@INVESTERAISPANIEN.SE

Stefan

Stefan

Mäklare & kontaktperson

+46 (0) 70 415 85 19
stefan@INVESTERAISPANIEN.SE

HYR BIL MED MARBESOL.COM

Behöver du hjälp att hitta rätt?

Med friheten att inte vara begränsade till en enskild mäklare kan vi jobba med hela marknaden - det get dig som kund en större frihet i valet av din nya bostad.
Låt oss hjälpa dig hitta rätt objekt för just dig!