Fastighetsbeskrivning

Välkommen till 1:a strandlinjen i Caleta de Velez!

För den som inte vill kompromissa med läget och vill ha möjligheten att bo precis vid strandkanten är detta en pärla. Caleta de Velez har mycket fina stränder och trevliga restauranger, lägg därtill närheten till marinan så saknas inte mycket.

Huset nås via en grind direkt från N340 vägen så man lätt parkerar innanför låst grind. PArkering direkt utanför huset samt även eget garage. 

Ingång på bottenvåningen till hall med gästtoalett till vänster och 3 sovrum med fönster ut mot poolområdet till höger. Vidare finns här 1 badrum samt utgång till stort terrassområde med privat pool samt utgång till bakgård samt strand.

En trappa upp har vi en övre hall med förråd och till vänster möts vi av “master bedroom” med eget stort badrum, sovrummet har perfekt utsikt ut mot havet. Till höger ett stort kök med open-plan lösning samt vardags/middagsrum samt utgång till rymlig övre terrass med fantastisk utsikt över strand och hav. Här åtnjuter man soldränkta frukostar/luncher/middagar med strandlivet direkt en plats på 1:a parkett och med access från terrass några trappsteg ner till poolområdet. 

Allt är nyrenoverat och modernt och med modernt uppvärmningssystem.

Kontakta oss för mer info och visning på plats

Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
caleta de velez
0

Hus vid stranden med privat pool

Málaga

4 Sovrum
3 Badrum
194 m²
€799.000
Basinformation
Ref ID : iis2224
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €799.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 3
Storlek : 194 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan