Fastighetsbeskrivning

Beskrivning
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor men också hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc.

Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Det är 12 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst. Man flyger till Malaga och därefter 50 min med hyrbil (vi hjälper er gärna med rekommendation för hyrbil med).

Det är ett townhouse i två plan:
Övre planet, entré, hall, 3 sovrum (alla med vacker havsutsikt), badrum.

En trappa ner är det sociala planet med allrum/TV-hörna/kök i öppen lösning, 1 sovrum med badrum ensuite. Utgång från alla rum till den generösa terrassen och här finns loungegrupp, solstolar, middagsgrupp under pergola, grillhörna.

Mycket fint poolområde med vuxenpool, barnpool, duschar och här finns också 2 st padelbanor som ingår. Privat parkering för 2 bilar vid huset.

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen.

Känner ni till den här regionen sedan tidigare? Om inte så är det känt för att det är mycket vackert och med fina stränder, fina vatten och bra mat på restaurangerna. Vi har så klart massor med tips på aktiviteter, utflykter, träning, padel, mysiga restauranger, tapasbarer och mycket annat och hjälper gärna till om ni har intressen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber (wifi inne och ute), svensk TV, vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Longstaypriser från November-Mars.

Priser per vecka 2021/22
Semestersäsong: 19 000 kr
Mellansäsong: 14 000 kr
Lågsäsong: 10 000 kr
Specialveckor: 15 000 kr

Semestersäsong är veckorna: 24-33
Mellansäsong är veckorna: 16-23, 34-45
Lågsäsong är veckorna:1-15, 46-50
Specialveckor: Påsk, Höstlov, Jul, Nyår

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: VFT/GR/05113

 
 
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
0

Modernt och vackert hus (8p) med fin havsutsikt

4 Sovrum
3 Badrum
130 m²
€1.000 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisrentA44
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €1.000 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 3
Storlek : 130 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan