Fastighetsbeskrivning

Cerro gordo heter naturreservatet i La Herradura som vetter mot Nerja/Maro.

Här uppe 5 min bilväg från stad och strand råder lugnet och framförallt den förtrollande utsikten som såklart är svår att beskriva, den bör upplevas. Det är ju så att man ibland får en skön magkänsla när man befinner sig på en speciell plats (eller med en speciell person såklart) detta är en sådan plats för de allra flesta som vi träffat i alla fall..

Los Altos är en förening beläget precis på gränsen till naturreservatet, skyddat mot övrig bebyggelse. Poolområdet anses vara det finaste i staden beläget på kanten med bara hav framför sig, 1 stor pool samt en barnpool och 2 st nyrenoverade padelbanor borgar för mycket nöje för såväl de små som de vuxna.

Los Altos är byggt i 5 rader och detta hus ligger på topp raden med den klart bästa utsikten och  med endast natur bakom huset vilket ger privat läge utan insyn.

Entreplanet består av 2 st sovrum varav ett har balkong och båda rummen åtnjuter havsutsikt. Vidare finns ett badrum samt ingång till stort  garage med ny elmanövrerad port.

Vi tar oss en trappa upp och här har vi ett sovrum eller så kan det användas som kontor, lounge 

fantasin sätter gränsen. Den stora glasdörren leder ut på terrassen med havet som fondvägg

och här finns en stor jacuzzi med rum för 6 personer, här känner man sig minst sagt lyxigt omhändertagen med en Cava i handen och väl nedsjunken i det bubblande vattnet. Utsikten lamslår även de mest svårflirtade.

En trappa ned från entréplanet har vi ett mycket stort vardagsrum samt kök i öppen planlösning.

Här finns även toalett samt förråd och den bortre änden har används till master bedroom med tillhörande badrum men ena väggen är nu nedtagen för att få mer rymd i vardagsrummet, vill man reser man lätt upp den så är det åter sovrum med en suite badrum, allt efter tycke och smak samt förstås behov.

Hela vägen finns glasdörrar som vetter ut mot den stora huvudterrassen som räcker gott för såväl stora middag sällskap samt lounge.

Detta hus har gentemot de andra här en extra våning nedåt med ett stort rum som kan vara TV/biorum eller kanske biljardrum? Återigen efter behov. Även ett rymligt förråd inryms här.

Kontakta oss för visning på plats av denna pärla så berättar vi mer på plats!

Adress
Spain - ES
la herradura
0

Exklusivt beläget townhouse med takterrass.

la herradura

3 Sovrum
3 Badrum
180 m²
€539.500
Basinformation
Ref ID : iis2227
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €539.500
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 3
Storlek : 180 m²
Byggnadsår : 2004
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan