Fastighetsbeskrivning

Detta townhouse är beläget i populära Los Altos. Naturreservatet Cerro Gordo är skyddat från vidare byggnation och här kommer man nära både stad, strand med restauranger mm samtidigt som man har naturen nära med fantastiskt poolområde.

Poolområdet som är ett av La Herraduras finaste har även 2 st Padelbanor där man får spela när så önskas. Utsikten härifrån är unik och måste upplevas.

Huset är helt nyckelfärdigt och påkostat i både inredning/design samt maskinellt i form av airconditions, kök , möblemang TV mm.. Allt ingår!

Entreplanet består av stort garage med elport samt tvättstuga och ingång till hall. Här finns även ett stort sovrum en suite med badrum med dubbeldush och dubbla handfat. Detta rum kan nyttjas separat med egen ingång om man vill. 

Intill trappan finns ett utrymme väl anpassat som förråd om man önskar. 

På 1:a våningen finns 3 st sovrum varav ett är en suit med badrum och de andra 2 sovrummen delar ett badrum. Alla sovrum har fötter ut mot söder och master bedroom har en juliette balkong.

På nästa våning finner vi ett enormt vardagsrum, detta har ägaren expanderat ca 50 m2 från originalet. Dubbla skjutdörrar ut mot terrassen från vardagsrum vilket ger väldigt mycket havsutsikt och även från köket har lika fin utsikt samt utgång till terrass, toalett finns även på denna våning.

Här kan nyttja det extra utrymmet i vardagsrummet så man expanderar terrassen inåt 20 m2 extra så den blir dubbelt så stor, återigen bara om man skulle önska så klart. 

Vi har exempel på ägare som gjort detta och använt sig av sömlöst panoramaglas ut mot havet och det ger en otrolig lyxkänsla, bilder finns på detta vid intresse och även bygglösning.

Extremt bra uthyrnings potentiel, detaljer om detta fås vid intresse.

Ps. Detta hus har fast pris!

Häng med på en visning men vänta inte för detta kommer att sälja snabbt!

Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Nyckelfärdigt stort hus med underbar utsikt och inredning av toppklass

Málaga

4 Sovrum
4 Badrum
196 m²
€385.000
Basinformation
Ref ID : iis2230
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €385.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 4
Storlek : 196 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan