Fastighetsbeskrivning

Texten är fel på Anikos hus – detta är rätt:

Exklusivt townhouse på 200 kvm med mycket hög standard, smakfull möblering och inredning. Stor terrass med vacker havsutsikt och skön wow-faktor med utekök, lounge, solsängar, jacuzzi, utedusch. 25 meter till vackert poolområde med vuxenpool, barnpool, solsängar, duschar/toaletter och 2 padelbanor som ingår för boende och gäster. Privat parkeringsplats vid entén.

5 sovrum och totalt 9 sängplatser och 4 badrum. Vardagsrum/matrum/kök i öppen lösning, 300 mb fiber och wifi inne och ute samt ljudsystem.

Huset ligger i La Herradura, 12 min från Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen.

La Herradura är känt för att det är mycket vackert och med fina stränder, fina vatten och bra mat på restaurangerna. Vi har så klart massor med tips på aktiviteter, utflykter, träning, padel, mysiga restauranger, tapasbarer och mycket annat och hjälper gärna till om ni har intressen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & uppvärmd pool och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, 3 handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), 300 mb fiberinternet (wifi inne och ute), svensk TV, vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. *Priser nedan avser 8 personer, ytterligare personer tillkommer med 100 euro p/p.

Veckopriser 2022-23
Semestersäsong: 3100 euro
Mellansäsong: 2900 euro
Lågsäsong: 2700 euro
Specialveckor: 3100 euro

Semestersäsong är veckorna: 24-34
Mellansäsong är veckorna: 16-23, 35-45
Lågsäsong är veckorna:1-15, 46-52
Specialveckor: Påsk, Höstlov, Jul, Nyår

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” enligt de nya reglerna från 12 maj 2016 och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: VFT/GR/884482700

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
La Herradura
0

Läckert townhouse, vackert poolområde 8p (Nerja)

Málaga

4 Sovrum
3 Badrum
240 m²
€2.700 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisA29
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €2.700 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 3
Toaletter : 1
Storlek : 240 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan