Fastighetsbeskrivning

Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor och hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc. All möblering och inredning är ny sedan sommaren 2022.

Det är ett townhouse med 4 sovrum och 3,5 badrum. 2 av sovrummen har dubbelsängar och badrum en suite och 2 av sovrummen har 2 singelsängar vardera som antingen står ihop eller flyttas isär om så hellre önskas. 

På övre planet finns ett generöst allrum/TV-hörna/middagsdel och modernt och fullt utrustat kök. Generös terrass med middagsgrupp, fåtöljer, grillhörna och en mycket vacker utsikt över La Herradurabukten och havet.. 

Jättefint poolområde med vuxenpool, barnpool, duschar och här finns också 2 st padelbanor som ingår. Privat parkering för 2 bilar vid huset.

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen.

Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Det är 12 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst. Man flyger till Malaga och därefter 50 min med hyrbil (vi hjälper er gärna med rekommendation för hyrbil med).

Känner ni till den här regionen sedan tidigare? Om inte så är det känt för att det är mycket vackert och med fina stränder, fina vatten och bra mat på restaurangerna. Vi har så klart massor med tips på aktiviteter, utflykter, träning, padel, mysiga restauranger, tapasbarer och mycket annat och hjälper gärna till om ni har intressen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber 300 mb (wifi inne och ute), vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Longstaypriser från November-Mars. 

Priser per vecka 2023 och 2024
Semestersäsong: 2000 euro
Mellansäsong: 1400 
Lågsäsong: 1000 euro 
Specialveckor: 1400 euro 

Semestersäsong är veckorna: 25-32
Mellansäsong är veckorna 1, 13-24, 33-47
Lågsäsong är veckorna 2-12, 48-50 
Specialveckor: Påsk, Höstlov, Jul, Nyår

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: VFT/GR/06850

 
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Läckert townhouse, vackert poolområde 8p

Málaga

4 Sovrum
4 Badrum
220 m²
€1.000 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisfigge
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €1.000 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 4
Storlek : 220 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan