Fastighetsbeskrivning

Välkomna att hyra Casa Tres Palmeras! Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.

Man flyger till Malaga och därefter är det 50 min med hyrbil (vi hjälper er gärna med rekommendation för hyrbil med). Vill man utflykta lokalt är det 12 min till Nerja, 7 min till Almuñécar, 50 min till Granada.

Casa Tres Palmeras – är ett townhouse med 3 sovrum och 3 badrum. 2 av sovrummen har dubbelsängar och det 3e sovrummet har våningssäng. På övre planet finns ett allrum/TV-hörna/middagsdel och ett modernt och fullt utrustat kök. Generös terrass med middagsgrupp, loungesoffa, gasolgrill och en mycket vacker utsikt över La Herradurabukten och havet. All inredning ny sedan hösten -22. AC i alla rum.

Jättefint poolområde med vuxenpool, barnpool, duschar och här finns också 2 st padelbanor som ingår fritt. Privat parkering för 2 bilar vid huset.

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen.

Känner ni till den här regionen sedan tidigare? Om inte så är det känt för att det är mycket vackert och med fina stränder, fina vatten och bra mat på restaurangerna. Vi har så klart massor med tips på aktiviteter, utflykter, träning, padel, mysiga restauranger, tapasbarer och mycket annat och hjälper gärna till om ni har intressen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Kalendern här på Blocket är inte uppdaterad så hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber 300 mb (wifi inne och ute), vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Longstaypriser från November-Mars.

Priser per vecka 2023-24
Semestersäsong: 1600 euro
Mellansäsong: 1200
Lågsäsong: 900 euro
Specialveckor: 1200 euro

Semestersäsong är veckorna: 24-33
Mellansäsong är veckorna 1, 13-23, 34-47
Lågsäsong är veckorna 2-12, 48-50
Specialveckor: Påsk, Höstlov, Jul, Nyår

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: VFT/GR/08400

 
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
La Herradura
18697
0

Townhouse med vacker utsikt, härligt poolområde, 6p

Málaga

4 Sovrum
4 Badrum
160 m²
€900 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisa68
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €900 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 4
Storlek : 160 m²
Byggnadsår : 2004
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan