Fastighetsbeskrivning

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett rymligt hus med hisnande utsikt och ett enastående läge i Los Altos La Herradura.

Urbaniseringen har 98 hus, och det är inte ofta ett av dem blir tillgängligt på marknaden. I det här fallet är det ett nyligen expanderat och smakfullt uppdaterat hus. Urbaniseringen har en av, om inte den finaste, poolområdena i La Herradura, öppet året runt. Den inkluderar en stor huvudpool samt en barnpool. Dessutom finns det 2 padelbanor med nyligen installerad officiell matta, tillgängliga för fritt spel (för de boende) i en fantastisk miljö med utsikt över havet.

Husets entréplan inkluderar en rymlig garage med 2 förråd och ett generöst stort sovrum med eget badrum. Denna yta kan enkelt omvandlas till en oberoende lägenhet med egen ingång.

Första våningen består av 3 sovrum, varav ett med eget badrum och ett ytterligare badrum för de återstående 2 sovrummen. Master-sovrummet har en juliette-balkong, medan ett av de andra sovrummen har tillgång till en terrass.

Andra våningen har nyligen byggts ut på ett unikt sätt genom att terrassen har fördubblats i storlek och skapat en stor delvis öppen och delvis takad yta med sömlösa glasdörrar som ansluter den till det rymliga vardagsrummet och matsalen. Denna design möjliggör en gränslös övergång mellan de två områdena. Terrassen inkluderar en stor jacuzzi och flera installerade ljuskällor som skapar en mysig atmosfär på natten. Det finns även en dusch på terrassen.

Det fullt utrustade köket ansluter till terrassen via skjutdörrar i glas. Vardagsrummet/matsalen inkluderar också en toalett och extra förvaring.

Huset är utrustat med moderna air-conditions samt värme i alla sovrum samt vardagsrum.

Detta objekt är ett måste att besöka, eftersom det är svårt att helt förstå dess potential och den fina känslan som den upphöjda havsutsikten ger.

Tveka inte att kontakta oss för mer information, vi har omfattande erfarenhet av detta specifika område!

Adress
Málaga la herradura
Spain - ES
Málaga
la herra
0

Fantastisk 4-sovrums townhouse med en stor terrass och jacuzzi.

Málaga la herradura

4 Sovrum
4 Badrum
231 m²
€520.000
Basinformation
Ref ID : iis2341
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €520.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 4
Storlek : 231 m²
Byggnadsår : 2004
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan