Fastighetsbeskrivning

Vélez de Benaudalla ligger bara 15 minuters bilresa från stranden och är en vacker plats omgiven av berg och odlingar.

Lägenheten är modern liksom hela bostadsföreningen och det är alltid rent och snyggt. Gemenskapen inkluderar inte mindre än en stor pool med duschar, en trevlig bastu som är gratis att använda för boende med inomhusduschar, och bredvid detta finns ett stort gym! 

Dessutom finns ett stort rum som kan användas för födelsedagsfester eller sammankomster med vänner med till exempel catering och även ett pingisbord.

Lägenheten inkluderar en rymlig inomhus garageplats och därifrån tar du hissen eller trapporna till lägenheten. Väl inne har du ett sovrum till höger med stora garderober. Sedan finns ett badrum till höger följt av vardagsrummet/matplatsen med öppen planlösning och fullt utrustat kök.

Vardagsrummet har dubbla dörrar som leder ut till terrassen som har plats för matbord och mer med solmarkiser av bra kvalitet. Vardagsrummet leder också till det andra sovrummet som också har dörrar som leder ut till terrassen.

Lägenheten är utrustad med exklusiva Daikin luftkonditioneringar i båda sovrummen och även i vardagsrummet, vilket säkerställer ett behagligt klimat både vinter och sommar.

Allt som allt, ett trevligt hem i en stad nära både havet och staden Granada som ligger en kort bilresa bort.

Tänk dig en sommardag, när du återvänder från Costa Tropical-stränderna till vägen till Granada, med majestätiska Sierra Nevada i sikte. Där hittar du Vélez de Benaudalla, en dold pärla med en 500 år gammal trädgård och moriska gator, ofta förbisedd av turister. Dess tidlösa charm och lugna gator gör det till en hemlighet för lugna resenärer.”

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
velez de benaudalla
0

2 sovrums lägenhet med terrass och utsikt över bergen i byn Vélez de B

Málaga

2 Sovrum
1 Badrum
86 m²
€118.000
Basinformation
Ref ID : iis2342
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Pris : €118.000
Utsikt : Trädgårdsvy
Sovrum : 2
Badrum : 1
Storlek : 86 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan