Fastighetsbeskrivning

Välkommen till det vackra området Las Terrazas. Beläget på västra sidan av La Herradura, endast 10-15 minuters promenad från stranden, restauranger och affärer. Detta inhägnade samhälle har en stor pool och även en separat barnpool.

Lägenheten inkluderar en stor parkeringsplats i garaget och det finns även gott om utomhusparkering, så att enkel tillgång alltid är garanterad.

Lägenheten har 3 stora sovrum, varav 2 med tillgång till terrassen och ett med ett eget badrum med badkar.

Det stora köket, som är halvöppet mot vardagsrummet, har ett separat förråd anslutet till det.

Vardagsrummet har skjutdörrar som leder ut till den mycket stora terrassen med havs- och bergsutsikt, och du kan även se poolområdet från den, vilket är bra om du har barn som använder det.

Tillgången till lägenheten är mycket enkel eftersom det inte finns några trappor, så om du har begränsad rörlighet är det en av få lägenheter i detta område som är anpassad för detta.

Denna lägenhet är en utmärkt investering om du vill hyra ut den, eftersom den har de specifikationer som krävs med utmärkta parkeringsmöjligheter, ett stort poolområde och 3 sovrum samt en mycket stor terrass med havsutsikt. Vi kan hjälpa dig med att komma igång om du önskar det.

Tveka inte att kontakta oss för information och visning på plats

Funktioner
Adress
Málaga la herradura
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

3 sovrums lägenhet med stor terrass

Málaga la herradura

3 Sovrum
2 Badrum
145 m²
€265.000
Basinformation
Ref ID : iis2343
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Pris : €265.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 145 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan