Fastighetsbeskrivning

Detta är en möjlighet att förvärva en villa i La Herradura med enorm potential. Huset behöver lite kärlek och omsorg, men med det kommer en stor belöning.

Om du väljer att ha det som det är vad gäller layout är det ingen stor grej att göra och du kommer då att få en fantastisk villa med pool på ett fantastiskt läge och med hisnande havsutsikt.

  Solen kommer att kasta sina strålar på dig från soluppgång till solnedgång på grund av dess höga läge.

Den är byggd som en liten herrgård med en elegant entré med en haciendaliknande stil, du kan parkera 3-4 bilar om du förbereder marken till höger om entrén. Inuti finns ett stort vardagsrum/matsal med tillgång till terrassen som solar hela dagen. Köket är lätt att göra om till öppen planlösning i anslutning till vardagsrummet. Garaget är anslutet till köket och detta kan även göras om till något annat om du skulle önska det.

2 stora sovrum, ett ensuite och ett badrum mellan dem.

På nedervåningen hittar vi lite förvarings utrymmen och ett stort sovrum med eget badrum som öppnar mot det stora poolområdet.

Poolen är rymlig och djup och det finns en stor trädgård runt huset.

Det finns ett tomrum bredvid huset som enkelt konverteras till 2 sovrum eller något annat som kan passa dina behov. Ett andra tomrum finns under huset och kan fungera som ett TV-rum eller bastuområde eller varför inte en inomhuspool? Allt detta gör att du kan välja att bygga till huset med en rad möjligheter som passar dina behov.

Det här huset har så mycket potential oavsett om du är en ren investerare eller bara vill ha det perfekta hemmet!

Kontakta oss för detta måste se på plats villa och vi kan diskutera på plats!

Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Villa med pool och sol hela dagen med fantastisk havsutsikt

Málaga

3 Sovrum
3 Badrum
212 m²
€575.000
Basinformation
Ref ID : iis2345
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €575.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 3
Storlek : 212 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan