Fastighetsbeskrivning

Söker du fantastisk havsutsikt stort poolområde med padelbanor, naturnära men inte långt till strand och stad? Detta är ett fint tillfälle att få det och dessutom komplett möblerat. 

Dessutom är det perfekt att hyra ut på sommaren om man vill ha fin inkomst då detta är ett hus som är mycket åtråvärt i uthyrnings synpunkt.

Med stort garage på bottenvåningen samt ett sovrum stort nog att konvertera till mindre lägenhet med separat ingång om man önskar, möjligheterna är många och det är skönt att kunna ha ett separat sovrum till gäster eller lekfulla ungdomar.

På första våningen ligger 3 st sovrum och 2 badrum varav ett är en suite samt med juliett balkong. Ett av sovrummen har utgång till privat terrass.

Andra våningen inhyser ett fullt utrustat och exklusivt kök med havsutsikt samt utgång till rymlig terrass. Här finns plats för det stora middagssällskapet samt även en lounge del. Utsikten ska upplevas på plats, det upphöjda läget gör att Herradura bukten syns med strand och det vidsträckta havet. Terrassen har dubbla skjutbara glasdörrar in mot vardagsrummet.

Kontakta oss för mer information och för att se detta prydliga hus på plats!

Adress
Málaga calle encina
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Townhouse i Cerro Gordo La Herradura med obruten havsutsikt och 4 sovr

Málaga calle encina

4 Sovrum
3 Badrum
160 m²
€397.000
Basinformation
Ref ID : iis2420
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €397.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 3
Toaletter : 1
Storlek : 160 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan