Fastighetsbeskrivning

Nyproduktion av 1, 2 och 3 sovrum som ligger i Calaceite Urbanization i Torrox. ISEA Calaceite ligger i det mest eftertraktade området  vid Malagas östkust. Dess magnifika läge erbjuder oslagbar utsikt över havet. Välj bostäder med öst, syd och väst orientering.

Bara ett steg från stranden har ISEA Calaceite också pooler för vuxna, barn och ett komplettutomhusgym. Alla bostäder har inbyggda kök i vardagsrummet, vilket ger dem en bra ljusinsläpp och låter dig njuta av den fantastiska utsikten över havet.

ISEA Calaceite ligger perfekt intill de närmaste städerna Torrox Costa och Nerja, i hjärtat av Malagas östkust. Ett område i Andalusien med stor attraktion för sin naturliga charm, stränder, affärsområden, kommunikations- och fritidstilbud.

För älskare av golf och segling har ISEA Calaceite närheten till Baviera Golf Course och Caleta de Vélez Marina, som ligger bara 15 minuter från bostäderna. Beläget 30 minuter från Málaga´s internationella flygplats, en av de viktigaste och mest trafikerade med dussintals anslutningar till Europa.

Funktioner
: Värmepump
: Aircon
: 1
Hushållsmaskiner
: Dubbelt
: Kabelkopplat
Adress
Spain - ES
Nerja
0
Video
  • Calaceite

    Nyproduktion

Nyproduktion Calaceite

3 Sovrum
2 Badrum
0 Sqft
€189.000
Basinformation
Ref ID : iis905
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Pris : €189.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 0 Sqft
Byggnadsår : 2020
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan