Fastighetsbeskrivning

Härligt hus för sex personer (plus bäddsoffa för två personer) som ligger i vackra La Herradura med tio min till Nerja och sju min till Almunecar. Flyg till Malaga och därefter 45 min med bil.

Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard. Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns också fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna.
Poolområdet som ligger bara 25 m från huset är magiskt fint och här finns även två padelbanor.

Huset har tre rymliga sovrum varav master bedroom har badrum ensuite och de andra två sovrummen delar på ett badrum. Stort och fräscht kök och ett vardagsrum med TV-hörna.
På den större terrassen finns två pergolas som vardera solskyddar en matmöbel resp en loungemöbel. Här finns också en grillhörna.

I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Här finns också saluhall och matbutiker och området är rikt på mysiga utflyktsmål och aktiviteter för både stora och små och i grannorterna Nerja och Almunecar finns mer av allt. Vi kommer också kunna hjälpa till med tips på olika smultronställen.

Det tar 75 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så man kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.Priser 2020

Högsäsong: 16 000 kr/vecka
Mellansäsong: 13 000 kr/vecka
Lågsäsong: 9 000 kr/vecka

Högsäsong: juni-september
Mellansäsong: april-maj, oktober-november
Lågsäsong: januari-mars, december
Påsk, Jul, Nyår, Höstlov: 14 000 kr

Normalt sett har vi byte LÖRDAGAR. I priset inkluderas också slutstädning, sänglinnen, 3 handdukar p/p, elförbrukning, AC (alla rum), vatten, gas, fiberinternet (wifi inne och ute på terrasserna), svensk TV, förbrukningsartiklar i badrum och kök. Inga andra kostnader tillkommer.

Rökning endast tillåtet utomhus. Inga husdjur tillåts med respekt för ev allergier.

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” enligt de nya reglerna från 12 maj 2016 och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Licens / Registreringsnummer: VFT/GR/03709

Adress
Spain - ES
la herradura
0

Casa Salix - smakfullt och med vacker havsutsikt, 8 personer

3 Sovrum
2 Badrum
140 m²
€700 Per vecka
Basinformation
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €700 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 140 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan