Fastighetsbeskrivning

Casa Mirador III ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga och bara 10 min från Nerja.

Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har sex bäddar fördelade på tre sovrum. Utöver detta finns också en fin bäddsoffa för två personer. Här finns tre terrasser, två balkonger, carport och privat, uppvärmd pool. Hela trädgården är inhägnad och har en låsbar grind.

Det finns en middagsmöbel under tak strax utanför köket med plats för åtta personer. Där finns dessutom en grillhörna med en gasolgrill och utekyl.
Utanför sovrummen finns en stor terrass med en loungegrupp och nedanför finns pool, utedusch och solstolar. Från alla tre terrasser har man en fantastisk havsutsikt.

Master bedroom – Dubbelsäng. Skön bäddmadrass i naturlatex och bomull. Till detta sovrum hör ett ensuite badrum.
Sovrum 2 Två st 90-sängar som lätt går att flytta ihop om man vill sova nära.
Sovrum 3 Dubbelsäng. Under denna säng finns också en extrasäng som man kan använda till en extra person. Sovrum 2 och 3 delar ett badrum.

I vardagsrummet finns en soffgrupp, 55-tums TV med stort kanalpaket (inkl svenska kanaler) och dvd-spelare med massor av filmer till. Här finns också ett matbord med sex stolar. Köket är modernt och fullt utrustat.

Det är fiber indraget till huset och wifi, ingår. Det finns en musikanläggning i form av högtalare som går att koppla upp med wifi eller Bluetooth.

Det tar 5 minuter att gå till den lokala padel- & tennisklubben. Där finns även ett stort poolområde och café. Till Herraduras strand och närmsta restauranger tar det ca 15 min att gå.

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset och ger tips om det mesta från restauranger till smultronställen att utflykta till.

Kalendern här på Blocket är inte uppdaterad så hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag. Allt är inkluderat i priset: välkomstperson, sänglinnen, tre handdukar per person, fiberinternet, TV, el, ac samt ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Priserna avser upp till 6p, extrasängar (max 2st) kostar 75 euro st. 

Priser 2022/23, per vecka:
Semestersäsong: 2200 euro
Mellansäsong: 1600 euro
Lågsäsong: 1200 euro

Semestersäsong är veckorna: 24-35
Mellansäsong är veckorna 7-9, 14-23, 36-48
Lågsäsong är veckorna 1-6, 10-13, 49-51
Påsklov, Höstlov, Jul och Nyår: 1800 euro

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Códico Identificativo: CTC-20180377361200

Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Casa Mirador 3 - härligt hus med pool och havsutsikt, 8 personer

Málaga

3 Sovrum
2 Badrum
140 m²
€1.200 Per vecka
Basinformation
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €1.200 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 140 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan