Fastighetsbeskrivning

Välkommen att hyra ett härligt och välutrustat semesterhus! Huset är modernt och med privat pool (uppvärmd), jacuzzi för 6 personer och härlig, vacker havsutsikt.

Stora glaspartier till terrassen suddar ut gränserna mellan ute och inne, hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök och all önskvärd teknik.

Nedre planet ute – Terrass på 100 kvm, pool 6×4 m (uppvärmd under oktober-maj), jacuzzi för 6p, loungemöbler, solsängar, utekök för matlagning under bar himmel och med middagsmöbel under pergola.

Huset är på 145 kvm. Nedre planet inne – Mysigt vardagsrum, middagsmöbel, välutrustat kök, gästtoalett, tvättrum. AC i alla rum, 300 mb fiber med wifi inne och ute. SONOS-system och TV med alla svenska kanaler. Övre planet har 3 sovrum och 6 sängplatser plus 2 bra extrasängar (vid behov) och 2 badrum.     

Huset ligger i vackra La Herradura med 10 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst. Man flyger till Malaga och därefter 45 min med hyrbil. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen med massor av tips och hjälp om ni vill på aktiviteter, utflyktsmål och smultronställen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber (wifi inne och ute), svensk TV, vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Rabatt vid bokning av mer än en vecka och vid longstay från November-Mars. 

Priser 2021/22

Semestersäsong: 20 000 kr/vecka 

Mellansäsong: 16 000 kr/vecka

Lågsäsong: 12 000 kr/vecka

Semestersäsong är veckorna: 24-35, Påsk, Höstlov, Jul och Nyår

Mellansäsong är veckorna 7-9, 14-23, 36-48,

Lågsäsong är veckorna 1-6, 10-13, 49-51

Pris avser 6 sängplatser. Kostnad per extrasäng (max 2 st) är 750 kr.

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” enligt de nya reglerna från 12 maj 2016 och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: CTC-2019159463

Kalendern här på Blocket är inte uppdaterad så hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Adress
Spain - ES
la herradura
0

Mirador 8 Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

3 Sovrum
2 Badrum
145 m²
€1.000 Per vecka
Basinformation
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €1.000 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Toaletter : 3
Storlek : 145 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan