Fastighetsbeskrivning

Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura  en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.

 

Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer. Två plan med tre sovrum och två badrum på övre planet och sociala ytor på nedre planet med modernt kök, vardagsrum och middagsdel samt en stor terrass på 50 kvm med lounge, matmöbel, grillhörna och solsängar. Allt i vackert västläge vilket innebär sol både dag och kväll. Solig och mysig gemensam pool utan trängsel, 20 m från huset.

Huset är smakfullt inrett, har hög standard och är välutrustat med alla maskiner man önskar i köket, internet med wifi inne och ute, svenska TV-kanaler, bluetooth högtalare etc.

I och kring La Herradura finns flera fina stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Här finns också saluhall och matbutiker och området är rikt på fina utflyktsmål och aktiviteter för både stora och små och i grannorterna Nerja och Almuñécar finns mer av allt. Vi kommer också kunna hjälpa till med tips på olika smultronställen.

Det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så man kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Hör gärna av er så återkommer vi med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Priser 2021-22

Högsäsong: 14 000 kr/vecka

Mellansäsong: 10 000 kr/vecka

Lågsäsong: 7 000 kr/vecka

Högsäsong: juni-september

Mellansäsong: april-maj, oktober-november

Lågsäsong: januari-mars, december

Påsk, Jul, Nyår, Höstlov: 12 000 kr

Normalt sett har vi byte LÖRDAGAR. I priset inkluderas välkomstperson som följer med till huset och visar runt, slutstädning, sänglinnen, 3 handdukar p/p, elförbrukning, AC (alla rum), vatten, gas, internet med wifi inne och ute, svensk TV, startkit med förbrukningsartiklar i badrum och kök. Inga andra kostnader tillkommer. 

Rökning endast tillåtet utomhus. Inga husdjur tillåts med respekt för ev allergier. 

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Licens / Registreringsnummer: CTC-2019109270

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
la herradura
0

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

3 Sovrum
2 Badrum
140 m²
€700 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisPiaPunt
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €700 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 140 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan