Fastighetsbeskrivning

Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura  en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.

Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer. Två plan med tre sovrum och två badrum på övre planet och sociala ytor på nedre planet med modernt kök, vardagsrum och middagsdel samt en stor terrass på 50 kvm med lounge, matmöbel, grillhörna och solsängar. Allt i vackert västläge vilket innebär sol både dag och kväll och härlig utsikt över bukten och havet. Solig och mysig gemensam pool utan trängsel, 20 m från huset.

Huset är smakfullt inrett, har hög standard och är välutrustat med alla maskiner man önskar i köket, 300 mb fiber med wifi inne och ute, svenska TV-kanaler, bluetoothhögtalare etc.

I och kring La Herradura finns flera fina stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Här finns också saluhall och matbutiker och området är rikt på fina utflyktsmål och aktiviteter för både stora och små och i grannorterna Nerja och Almuñécar finns mer av allt. Vi kommer också kunna hjälpa till med tips på olika smultronställen.

Det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så man kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Kalendern här på Blocket är inte uppdaterad så hör gärna av er så återkommer vi med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Veckopriser 2023-24
Högsäsong: 1600 euro
Mellansäsong: 1200 euro
Lågsäsong: 900 euro

Högsäsong: juni-september
Mellansäsong: april-maj, oktober-november
Lågsäsong: januari-mars, december
Påsk, Jul, Nyår, Höstlov: 1200 euro

I priset inkluderas välkomstperson som följer med till huset och visar runt, slutstädning, sänglinnen, 3 handdukar p/p, elförbrukning, AC (alla rum), vatten, gas, internet med wifi inne och ute, svensk TV, startkit med förbrukningsartiklar i badrum och kök. Inga andra kostnader tillkommer.

Rökning endast tillåtet utomhus. Inga husdjur tillåts med respekt för ev allergier.

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Licens / Registreringsnummer: CTC-2019109270

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

Málaga

3 Sovrum
2 Badrum
140 m²
€900 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisPiaPunt
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €900 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 140 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan