Fastighetsbeskrivning

En härlig, modern lägenhet med 2 sovrum med en privat trädgård i den välkända urbaniseringen i Capistrano Pueblo. De välskötta gemensamma poolerna och trädgårdarna ligger utanför dörren. Alla bekvämligheter ligger i närheten, med ett  snabbköp och busshållplatsen bara två minuters promenad bort.

Fastigheten har totalrenoverats, ligger i en lugn återvändsgränd och närmar sig via en liten fotstig som leder till ett täckt ingångsområde. 

Området är byggt på en nivå och har nya golv och dubbelfönster. Utanför korridoren finns de två 7,5m2 dubbelrummen, båda med takfläktar och inbyggda garderober. Mellan båda sovrummen är det 3,5m2 badrummet med duschkabin.

I slutet av korridoren kommer du in i den öppna loungen / kökområdet 20m2 med ett stort fönster med utsikt över trädgården. Köket är fullt utrustat och loungen har en luftkonditioneringsenhet. Från loungen leder några trappor ner till den privata, 33m2 söderliggande trädgården, med mogna växter och en inbyggd BBQ. Detta terrasserade område är det perfekta området att koppla av och varva ner i eller för att underhålla familj / gäster utan att förbises.

Bra med gatuparkering och ytterligare lagringsutrymmen i trädgården och under fastigheten. Bra hyreshistoria.

Adress
Spain - ES
nerja
0

Nerja Capistrano lägenhet med 2 sovrum och vackert poolområde

2 Sovrum
1 Badrum
47 m²
€200.000
Basinformation
Ref ID : ztm4621
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Pris : €200.000
Utsikt : Trädgårdsvy
Sovrum : 2
Badrum : 1
Storlek : 47 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan