Fastighetsbeskrivning

Ett rymligt 2 sovrum, 1 badrum söderläge radhus med privat trädgård och terrasser med havsutsikt och tillgång till den gemensamma poolen, i Tropicana, Nerja

Fastigheten ligger i den populära urbaniseringen i Tropicana med den gemensamma poolen och dess poolbar / restaurang, bara ett stenkast bort, den närmaste stranden och Chiringuito bara fem minuters promenad bort och närmaste busshållplats också tvärs över gatan mittemot Marinas Hotel .

Boendet är i gott skick, baserat på två våningar och är lättillgängligt från parkeringsplatsen på gatan som ligger strax utanför fastigheten.

När du kommer in på fastigheten på bottenvåningen, till höger är 6m2 fullt utrustat kök, en toalett under trappan, och till vänster är den 21m2 loungen som drar nytta av en takfläkt, luftkonditioneringsenhet, öppen spis och dörrar som leder ut till 11m2 söderläge täckt terrass, komplett med havsutsikt och infällbar markis. Trappor som leder ner från terrassen tar dig in i den 23m2 privata trädgården, med tillgång till det låsbara förråd som är byggt under terrassen.

På första våningen finns både sovrum och familjebadrummet. Det ljusa 10m2 sovrummet har skjutdörrar som leder till en privat 15m2 terrass med havsutsikt. Det andra sovrummet är 8m2. Båda sovrummen har luftkonditioneringsenheter, garderober och takfläktar. Familjen Badrummet 6m2 drar nytta av en duschkabin, toalett, handfat, lagringsenheter, tvättmaskin område och ett fönster.

De flesta möbler ingår.

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
nerja
0

Townhouse i Nerja

2 Sovrum
1 Badrum
82 Sqft
€250.000
Basinformation
Ref ID : ztm4626
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €250.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 2
Badrum : 1
Storlek : 82 Sqft
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan