Fastighetsbeskrivning

Townhouse i La Herradura med “Location to die for!”

Beläget ett stenkast från klipporna vid havet och med privat gång ned till föreningens badbrygga vid Cerro Gordos naturreservat kan man knappast överdriva det exklusiva läget. Poolorådet är insprängt i klippan och ger infinitykänsla mot havets horisont, här andas man ut sina bekymmer och laddar lätt upp energi!

Entréplanet består av en ytterdörr samt en “garageport”. Garaget är omgjort till boendeplan med toalett. Här finns alla möjligheter till separat lägenhet, sovrum eller konvertera om till garage, dock finns parkering utanför dörren.

En trappa upp som i sig är vacker med tornliknande takhöjd leder till en matsal till höger som är förbundet med vardagsrum som även har en “halvvåning” ovanför som passar till kontor eller sovyta eller vad man nu vill. På andra sidan matsalen finns utgång till stor terrass med fantastisk havsutsikt.

Här finner vi 2 sovrum till, båda av typen “en suite” med badrum i varje.

Ett av sovrummen är omgjort från 2 till ett så att det finns bra plats för kontor etc.. även utgång till minibalkong från detta sovrum. 

Ett fullt utrustat kök med 3 fönster som har havet som fondvägg..

Intill sovrummen finns även en “walk in closet”.

Detta är ett boende med fantastiska möjligheter och potentiellt en investering med mycket bra avkastning pga det unika och svårfångade läget. 

Hör av er så kikar vi in på riktigt!

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
la herradura
0
I närheten
5 Minuter
5 Minuter
5 Minuter
5 Minuter
5 Minuter
9 Minuter

La Herradura Townhouse med toppläge

3 Sovrum
3 Badrum
180 m²
€390.000
Basinformation
Ref ID : iis2026
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €390.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 3
Toaletter : 3
Storlek : 180 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan