Fastighetsbeskrivning

Denna villa ligger på den välkända udden Punta De La Mona, ett av Spaniens absolut mest exklusiva landområden. En oas för de som har möjlighet att investera i en bostad på denna förnämliga adress. 

Huset ligger dessutom på en av de absolut bästa tomterna på Punta. Högst upp och med sydvästläge som ger sol från dag till solnedgång!

Här kan man vara trygg i sitt köp för dessa lägen blir aldrig oattraktiva, bara hetare och hetare.

Huset behöver lite putsning av ytskick för att leverera på topp men det är som sagt högt i tak här så man kan välja vilken nivå man vill utan att “renovera bort sig”.

Trädgården som är lite terrasserad i sin karaktär erbjuder hög grad av insynsskydd vilket ger en privat känsla. Pool med gott om plats för solning och inbyggd barbeque.

Detta hus har även en fristående lägenhet med separat ingång.

Entrén leder in till ett stort vardagsrum med öppen spis och stora skjutglasdörrar som leder ut till en inglasad terass där med skjutbara glas mot havsutsikt som hänför!

Från vardagsrummet kommer man in till ett fullt utrustat kök med matrum som leder ut mot en liten terass. Det finns från köket även utgång till en patio som i sin tur leder ut till trädgården.

På detta plan finns även 4 st sovrum varav 2 med en suite samt 2 st badrum till.

Nedre planet består av fristående lägenhet med matrum, kök samt toalett samt ett stort vardagsrum och ett sovrum. Vardagsrummet leder att till en egen trädgårdsyta.

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
0

Villa på toppen av Punta

5 Sovrum
4 Badrum
346 m²
€1.695.000
Basinformation
Ref ID : iis2058
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €1.695.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 5
Badrum : 4
Storlek : 346 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 1,146 Sqft
Intresseanmälan