Fastighetsbeskrivning

Vackert hus i sydostligt läge. Spektakulär och obruten havsutsikt, privat pool och beläget i den pittoreska semesterorten La Herradura, Costa Tropical i Granadaregionen. Det här huset har flera stora och fina sociala ytor såväl inne som ute på de flera terrasserna samt i den lilla trädgården. Intill finns också ett gemensamt och vackert poolområde med bl a två padelbanor som är inkluderade för de boende. Huset ligger i den populära föreningen Los Altos med sammanlagt 98 olika boenden. Huset är modernt, ljust och praktiskt och där gränsen mellan ute och inne flyter tack vare flera dubbla glasdörrar och det är verkligen ett perfekt semesterhus. Verifierad och mycket bra uthyrningshistorik. 

Huset är i fyra plan. Tornrummet högst upp är ett rymligt dubbelrum med eget badrum och en egen terrass med fantastisk utsikt över bergen, La Herradurabukten och havet och här finns, på riktigt, en ”top of the world”-känsla. Tredje planet är entréplan med hall och tre rymliga sovrum, varav ett med eget badrum och de två andra som delar på ett badrum och ett av dem har också en mysig kaffebalkong. Ner till plan två finner vi hjärtat i huset med ett drygt 60 kvm stort vardagsrum och flera utgångar till huvudterrassen och poolen. Köket ligger också parallellt med vardagsrummet och kan enkelt öppnas upp för en integrering och öppen 90 kvm planlösning. Ute på huvudterrassen finns middagsmöbel under tak, grillhörna, loungeavdelning vid den 3×6 m stora poolen och plats för flera solsängar. På nedersta planet finns gott om förvaring, ett mindre vardagsrum, ett rymligt sovrum med eget badrum och utgång till trädgården med två terrassytor. 

Planlösning sovrummen – alla med vacker havsutsikt: 

Plan 4: 1 dubbelrum, eget badrum, 20 kvm terrass

Plan 3: 1 dubbelrum med eget badrum, 2 dubbelrum som delar 1 badrum

Plan 1 : 1 dubbelrum med eget badrum och utgång till trädgård och terrasser. 

La Herradura ligger 50 minuter från såväl Malaga som Granada, 12 minuter till grannen Nerja i väst och 6 minuter till Almuñécar i öst. La Herradura betyder ”Hästskon” på spanska och beskriver formen på bukten där den 2 km långa stranden i mitten kantas av trevliga chiringuitos och restauranger, butiker, affärer och saluhall. Orten är mycket genuin och har en härlig atmosfär, känt för vackra omgivningar och fint vatten – bara här finns t ex 6 st dykcenter och möjlighet till alla olika vattensporter och även skärmflygning. Hög kvalitet på maten då Granadaregionen tar sina tapas på allvar och varhelst man kommer för ett glas ingår också en matig fin tapa! Här ligger också den mysiga småbåtshamnen och marinan Marina del Este

Funktioner
Hushållsmaskiner

Villa 5 sovrum och privat pool i La Herradura Cerro Gordo

5 Sovrum
5 Badrum
260 m²
€625.000
Basinformation
Ref ID : iis2121
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €625.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 5
Badrum : 5
Storlek : 260 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 200 m²
Intresseanmälan