Fastighetsbeskrivning

Det är inte vanligt att man ser någonting till salu i denna lilla unika förening. De som lyckades köpa här trivs helt enkelt för bra.

Nu har vi dock lyckats få en till försäljning och till ett mycket överkomligt pris! 

Läget är som sagt mycket bra, med gångavstånd till strand, restauranger mm.. trots det går upphöjt läge att vi kan njuta av obruten havsutsikt samt sol från morgon till kväll.

Allt ligger på ett plan med 3 sovrum varav ett av typen “en suite” med eget badrum samt utsikt mot terrass och hav.

Vardagsrum samt kök i en halvöppen lösning som lätt går att ändra till öppen. Vardagsrummet har utgång till den stora terrassen via glasade dubbeldörrar och väl där vill man helst stanna kvar! 

Här finns plats för både loungedel samt middagsbord för 6-8 gäster och fin barbeque så man kan kocka till det med vänner och familj. 

Parkering finns i den gatade föreningen så man har alltid sin plats utanför lägenheten (som för övrigt känns mer som ett radhus).

Till lägenheten följer även delägarskap i föreningens private tennisbana vilket ger mycket nöje och mervärde till denna fantastiskt trevliga urbanisation. Las Palomas som området heter hyser stor pool samt padelklubb med 3 banor och restaurang, bar mm.. Årskort till poolen går att lösa till en rabatterad peng som boende här.

Kontakta oss för mer info samt visning vi hjälper er gärna men skynda på för denna guldklimp finns inte länge till gissar vi!

Adress
Spain - ES
0

Nära stranden med fantastisk utsikt och unikt läge.

3 Sovrum
2 Badrum
110 m²
€284.000
Basinformation
Ref ID : iis2122
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Pris : €284.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 2
Storlek : 110 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan