Fastighetsbeskrivning

 Här har vi ett trivsamt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 5-6 personer. Det är en takvåning och lägenhet på 100 kvm i ett plan med 2 sovrum (1 rum med dubbelsäng och 1 rum med 2 singelsängar) och därtill finns också 2 platser i bäddsoffa i allrummet. 2 badrum, sociala ytor och fin planlösning med modernt kök, vardagsrum och middagsdel samt en stor terrass på 15 kvm med lounge, matmöbel, liten lounge, grillhörna och solsängar – med mycket vacker havsutsikt. Masterbedroom har också en egen cafébalkong. 

Fint och trevligt gemensamt poolområde och en padelbana som ingår för de boende. Lägenheten är smakfullt inredd och möblerad (allt nytt 2021), har hög standard och är välutrustad med alla maskiner man önskar i köket, fiber internet med wifi inne och ute, svenska TV-kanaler etc.

I och kring La Herradura finns flera fina stränder och mysiga badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Här finns också saluhall och matbutiker och området är rikt på fina utflyktsmål och aktiviteter för både stora och små och i grannorterna Nerja och Almuñécar finns mer av allt. Vi hjälper gärna till med tips på olika smultronställen.

Det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så man kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut

Veckopriser 2021-22:

Januari-Mars: 6 000 Kr
April-Juni: 8 000 Kr
Juli-Augusti: 10 000 Kr
September-Oktober: 7 000 Kr
November-December: 6 000 Kr
Påsk, Höstlov, Jul, Nyår: 8 000 Kr

Normalt sett har vi byte lördagar, främst under sommarmånaderna. I priset inkluderas allt, välkomstperson som följer med till huset och visar runt, slutstädning, sänglinnen, handdukar, elförbrukning, AC (alla rum), internet, svensk TV, startkit med förbrukningsartiklar i badrum och kök. Inga andra kostnader tillkommer. Longstay går bra och pris efter överenskommelse.

Rökning endast tillåtet utomhus. Inga husdjur tillåts med respekt för ev allergier. Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” enligt de nya reglerna från 12 maj 2016 och uppfyller samtliga krav i dess specifikation.

Licens / Registreringsnummer: VFT/GR/05575

Varmt välkommen att höra av dig, saludos! Bröderna Tello – Stefan i Motala och Robert i Höganäs.

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
La Herradura
0

Penthouse med Top of the world - utsikt.

2 Sovrum
2 Badrum
100 m²
6 000SEK Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisBalconTom
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : 6 000SEK Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 2
Badrum : 2
Storlek : 100 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan