Fastighetsbeskrivning

Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.

Nedre planet ute: terrass på 100 kvm, en liten pool (vackert poolområde finns också 25 m från huset och tillhör föreningen samt även en padelbana), loungeavdelning och middagsmöbel under pergola, solsängar, utedusch, grillhörna för kockande under bar himmel. Söderläge med vacker utsikt över stranden och havet. Privat parkering för 2 bilar vid huset.

Huset är på 140 kvm. Nedre planet inne: mysigt vardagsrum med TV med alla svenska kanaler, middagsmöbel, välutrustat kök, master bedroom med eget badrum. Övre planet: 2 sovrum och 5 sängplatser samt ett större badrum och en solterrass 

Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Det är 10 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst. Man flyger till Malaga och därefter 45 min med hyrbil. 

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen med massor av tips och hjälp om ni vill på aktiviteter, utflyktsmål och smultronställen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber (wifi inne och ute), svensk TV, vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Rabatt vid bokning av mer än en vecka och vid longstay från November-Mars. 

Priser 2022/23
Högsäsong: 1300 euro
Mellansäsong: 1100 euro
Lågsäsong: 900 euro

Högsäsong: juni-september
Mellansäsong: april-maj, oktober-november
Lågsäsong: januari-mars, december
Påsk, Jul, Nyår, Höstlov: 1400 euro

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: VFT/GR/05113

Hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
La Herradura
0

Penthouse med Top of the world - utsikt.

Málaga

2 Sovrum
2 Badrum
100 m²
€900 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisBalconTom
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €900 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 2
Badrum : 2
Storlek : 100 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan