Fastighetsbeskrivning

Lyx och byggkvalitet av högsta slag. Ett hus ombyggt från grunden med extra allt. Från materielval till design och maskiner av bästa sort. Ett unikt hus med fantastisk utsikt och enorm terrass med Jacuzzi. Färdigställt 2021 nyckel klart inkl design möbler och inkluderar även en Porsche Cabriolet.

Detta townhouse är beläget i populära Los Altos. Naturreservatet Cerro Gordo är skyddat från vidare byggnation och här kommer man nära både stad, strand med restauranger mm samtidigt som man har naturen nära med fantastiskt poolområde 1 min gångväg från huset. Poolområdet som är ett av La Herraduras finaste har även 2 st Padelbanor där man får spela när så önskas.

Entreplanet består av rymligt garage som nås även från hallen. På vänster sida från hallen kommer man in genom separat ingång till en lägenhet med ett sovrum samt badrum. Här kan man bo helt privat och avgränsat från övriga huset. 

Vidare in i hallen finns på höger sida ett rymligt tvättrum med tvättmaskin samt tumlare och förråd. Här finns även tillgång till vatten.

Trappan som har läckra glasräcken leder upp till mellanvåningen där 3 sovrum finns varav ett med eget badrum samt Juliette balkong. De andra 2 sovrummen har fönster ut mot havet samt ett gemensamt badrum. 

Övre våningen är ett mästerverk i sig och otroligt välplanerat in i minsta detalj. Till vänster finns ett rymligt kontor med underbar havsutsikt samt utgång mot terrass.

Kök och vardagsrum samt middagsplats är helt i öppen planlösning, alla områden har utsikt mot havet då hela terrassen är avgränsad av sömlöst glasväggar som är helt öppningsbara, detta precis som hela huset  är gjort i absolut toppkvalitet och mycket påkostat. Köket är stort och ingenting har lämnats åt slumpen, här lagar man med glädje middagar åt stora sällskap utan problem. 

Den stora terrassen har plats minst 10 middagsgäster och har en exklusiv barbeque med inbyggd grill och kyl även dessa är av proffskvalitet. En jacuzzi (original) för 6 personer med panoramautsikt över hav med by säkerställer att kvällen rundas av på rät sätt. 

På övre planet finns även toalett.

Komplett färdigställt och med 600 mbit bredband.

Detta hus visas endast till seriösa kunder med den ekonomiska biten klar.

Kontakta oss om detta helt unika boende verkar intressant!

Hushållsmaskiner
Adress
Spain - ES
almunecar
0

Lyxhus med extra allt helt nytt för den kräsne.

almunecar

4 Sovrum
4 Badrum
260 m²
€595.000
Basinformation
Ref ID : iis2137
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till salu
Pris : €595.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 4
Storlek : 260 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan