Fastighetsbeskrivning

Välkommen till en modern, smakfullt inredd och fullt utrustat lägenhet. Lägenheten ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga strandbarerna och restaurangerna. Det är 10 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst om ni vill utflykta lite. Man flyger till Malaga och därefter 45 min med hyrbil.  

Den har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber 300 mb, svensk TV mm. Stor och härlig terrass om 42 kvm med mysig havsutsikt, loungemöbel, middagsmöbel och grillhörna.

92 kvm invändigt. Allt är nyrenoverat och nyligen möblerad och inredd. Det var tidigare 3 sovrum men nu omgjort till 2 sovrum (med bra sängar) och till förmån för större sociala ytor i allrum/vardagsrum. 2 fräscha och fina badrum.
Öppen planlösning med TV-hörna, soffhörna (bäddsoffa med plats för 2 extra personer) middagsmöbel i anslutning till köket.

Privat parkeringsplats inomhus ingår.

Ni välkomnas och tas emot av vår svenska kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen med massor av tips och hjälp om ni vill på aktiviteter, utflyktsmål, padel, träning och smultronställen.

Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Kalendern här på Blocket är inte uppdaterad så hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber (wifi inne och ute), svensk TV, vatten, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum, privat parkering. Rabatt vid bokning av mer än en vecka och vid longstay från November-Mars. Priser avser upp till 4 pers, 2 extra sängplatser finns i bäddsoffa och kostar 75 euro pp.

Priser per vecka 2022-2023
Semestersäsong: 1400 euro
Mellansäsong: 1000 euro
Lågsäsong: 800 euro

Semestersäsong är veckorna: 25-35
Mellansäsong är veckorna 7-9, 17-24, 36-47
Lågsäsong är veckorna 1-6, 10-16, 48-50
Höstlov, Jul, Nyår, Påsk: 900 euro.

Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Signatura RTA: VFT/GR/05695

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
almunecar
0

Snygg, ljus lgh 2 RoK, stor terrass, 4+2 pers (Nerja)

Málaga

2 Sovrum
2 Badrum
92 m²
€700 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisING
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €700 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 2
Badrum : 2
Storlek : 92 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan