Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Rymligt 6-rumshus med många möjligheter i La Herradura

Málaga la herradura

6Sovrum
4Badrum
24Bilder
256
Upplev den spanska drömmen i detta magnifika 6-rumshus, perfekt för stora familjer eller uthyrning, beläget i ett lugnt bostadsområde nära den vackra hamnen Marina del Este i La Herradura.
€480.000

Imponerande 4-sovrums bostad med obehindrad havsutsikt i Cerro Gordo,

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
36Bilder
200
Inbäddat i den ansedda föreningen Los Altos på den västra sidan av La Herradura erbjuder denna bostad en perfekt blandning av lyx och panoramautsikt. När du utforskar denna noggrant underhållna egendom kommer du att upptäcka en rad funktioner som gör den till ett idealiskt hem och även investeringsmöjlighet.
€415.000

15 Lyxvillor i Almunécar Le Grand Large

Málaga Almuñécar

4Sovrum
4Badrum
26Bilder
250
Le Grand Large är ett utsökt och lyxigt projekt som stoltserar med 15 lyxvillor och erbjuder en exklusiv livsstilsupplevelse i Almunécar. Uppmärksamheten på detaljer, högklassig design och olika villavarianter gör det till ett attraktivt val för dem som söker en premium kustlivsstil. Här är några höjdpunkter:1.
€1.350.000

Townhouse i Cerro Gordo La Herradura med obruten havsutsikt och 4 sovr

Málaga calle encina

4Sovrum
3Badrum
37Bilder
160
Söker du fantastisk havsutsikt stort poolområde med padelbanor, naturnära men inte långt till strand och stad? Detta är ett fint tillfälle att få det och dessutom komplett möblerat. Dessutom är det perfekt att hyra ut på sommaren om man vill ha fin inkomst då detta är ett hus som är mycket åtråvärt i uthyrnings synpunkt.
€397.000

Modernt, vackert läge - townhouse 8+2 personer i La Herradura (Nerja)

Málaga

4Sovrum
4Badrum
42Bilder
160
Varmt välkomna att hyra Casa Naranja. Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Stadskärnan har flera butiker, mataffärer och saluhall.
€1.000 Per vecka

Lyxig lägenhet med 2 sovrum intill Picassotorget La Merced

24 huerto del conde, Málaga malaga

2Sovrum
1Badrum
45Bilder
82
Det här är en sällsynt möjlighet att förvärva en lägenhet med många eftertraktade egenskaper i det historiska centrumet av Malaga.Lägenheten inkluderar även ett rymligt 11m2 förråd med högt i tak på bottenvåningen, vilket är en ovanlig egenskap i Malaga.
€429.000

Underbar lägenhet vid havet med privat trädgård i Tesorillo

Málaga la herradura

3Sovrum
2Badrum
30Bilder
131
Detta är verkligen ett speciellt hem. Den har ingång från markplan från 2 platser, en genom huvudentrén och en helt privat tillgång från gatan. Den rymliga trädgården har en mini "carport" lämplig för motorcyklar och cyklar, etc. Det finns också tillgång till huvudterrassen från trädgården och även från ett av sovrummen.
€259.000

Semi-ihopbyggt hus med underbar havsutsikt i Cerro Gordo

Málaga la Herradura

3Sovrum
3Badrum
33Bilder
179
Välkommen till Los Altos i La Herradura. Detta är en plats av ren skönhet!Den upphöjda positionen skapar en svårbeskrivlig utsikt och känsla. Detta är nära naturen men även nära havet som du når på 5 minuter med bil eller 30 minuter till fots.Poolområdet är enligt vår åsikt det bästa i La Herradura.
€580.000

Villa med uppvärmd pool och fantastisk havsutsikt

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
64Bilder
140
Det är svårt att hitta hus med dessa egenskaper till ett pris som detta i La Herradura. Huset är nyckelfärdigt med fin inredning, uppvärmd pool och generösa utomhus miljöer med lounge-område, barbecue mm..Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har 3 sovrum och 3 toaletter.
€659.000

2 sovrums lägenhet med terrass och utsikt över bergen i byn Vélez de B

Málaga

2Sovrum
1Badrum
31Bilder
86
Vélez de Benaudalla ligger bara 15 minuters bilresa från stranden och är en vacker plats omgiven av berg och odlingar.Lägenheten är modern liksom hela bostadsföreningen och det är alltid rent och snyggt.
€118.000

Fantastisk 4-sovrums townhouse med en stor terrass och jacuzzi.

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
39Bilder
231
Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett rymligt hus med hisnande utsikt och ett enastående läge i Los Altos La Herradura.Urbaniseringen har 98 hus, och det är inte ofta ett av dem blir tillgängligt på marknaden. I det här fallet är det ett nyligen expanderat och smakfullt uppdaterat hus.
€520.000

Nyproduktion av 5 top moderna lyxvillor i La Herradura

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
20Bilder
153
Ett unikt byggprojekt inom en lika speciell plats. Cerro Gordo är ett naturreservat och här ligger ett av Spaniens vackraste  markområde El Nogal.Naturreservat innebär att det inte kommer att exploateras framöver. 5 villor kommer att byggas med 3 till 4 sovrum. Allt byggs med bästa kvalitét och inkluderar det mesta som tex, ljudisolering i både fönster golv samt till och med rör.
€995.000
36 Resultat Per sida