Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Läckert townhouse, vackert poolområde 8p (Nerja)

Málaga

4Sovrum
3Badrum
40Bilder
240
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor och hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc. All möblering och inredning är ny sedan sommaren 2022.Det är ett townhouse med 4 sovrum och 3,5 badrum.
€1.000 Per vecka

Hus i Cerro Gordo med havsutsikt och fantastisk community pool!

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
20Bilder
160
Los Altos ligger på La Herraduras västra udde vid Cerro Gordos åtråvärda natur reservat.Här är man 5 min biltur från strand och stad och Los Altos ligger i kontakt med natur samtmed underbara vyer över berg och hav, upphöjt så man får den där sköna känslan av nära men ändå en bit bort från stad och ljud..
€309.000

Nyckelfärdigt stort hus med underbar utsikt och inredning av toppklass

Málaga

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
196
Detta townhouse är beläget i populära Los Altos. Naturreservatet Cerro Gordo är skyddat från vidare byggnation och här kommer man nära både stad, strand med restauranger mm samtidigt som man har naturen nära med fantastiskt poolområde.Poolområdet som är ett av La Herraduras finaste har även 2 st Padelbanor där man får spela när så önskas.
€385.000

Hus med pool och vidsträckt havsutsikt med gångavstånd till stranden!

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
22Bilder
120
I denna exklusiva förening finns endast 8 hus. Med ett läge som för La Herradura är unikt med gångavstånd till stranden samt vacker havsutsikt samt stora terrassytor är detta hus en möjlighet för den som vill ha “allt” samt ett riktigt bra investeringsobjekt då priset är helt rätt.
€390.000

Vackert townhouse i centrala Torrox Pueblo

3Sovrum
2Badrum
26Bilder
126
Mitt i den centrala delen av Torrox pueblo ligger detta gemytliga och nyckelfärdiga byhus.Bara några steg från bageri, restauranger, Apotek samt torget med allt vad det innebär har du livet utanför dörren men ändå på en lugn gata så man inte blir störd.Huset har 3 sovrum och 2 badrum varav ett sovrum “en suite”.
€145.000

Exklusivt beläget townhouse med takterrass.

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
34Bilder
180
Cerro gordo heter naturreservatet i La Herradura som vetter mot Nerja/Maro.Här uppe 5 min bilväg från stad och strand råder lugnet och framförallt den förtrollande utsikten som såklart är svår att beskriva, den bör upplevas.
€539.500

Modernt och vackert hus (8p) med fin havsutsikt

Málaga

4Sovrum
3Badrum
13Bilder
130
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni av hög mysfaktor men också hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc.Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.
€1.000 Per vecka

Hus vid stranden med privat pool

Málaga

4Sovrum
3Badrum
31Bilder
194
Välkommen till 1:a strandlinjen i Caleta de Velez!För den som inte vill kompromissa med läget och vill ha möjligheten att bo precis vid strandkanten är detta en pärla. Caleta de Velez har mycket fina stränder och trevliga restauranger, lägg därtill närheten till marinan så saknas inte mycket.Huset nås via en grind direkt från N340 vägen så man lätt parkerar innanför låst grind.
€775.000

Villa med stora terrassytor, havsutsikt och uppvärmd pool i La Herradu

3Sovrum
3Badrum
38Bilder
145
Nära både hav och restauranger samt bredvid det magnifika naturreservatet Cerro Gordo ligger denna mycket välplanerade villa. Huset har 2 våningar plus källarplan där övre våningen består av 3 sovrum varav Master med badrum en suite och 2 st med egen balkong och vidsträckt havsutsikt och 1 sovrum med fönster mot poolen samt ett badrum till att dela.
€610.000

Obruten havsutsikt ovan stranden 6p

Málaga

3Sovrum
2Badrum
19Bilder
0Sqft
Som en pärla mellan Nerja (12 min) och Almuñécar (7 min) ligger La Herradura, en vacker semesterort med klart vatten, härliga stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer. Här har vi ett mysigt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 6 personer. Stilig, fin och "gated" förening, privat parkering direkt utanför lägenheten.
€800 Per vecka

Lyxvilla med fantastiskt läge och storslagna vyer.

5Sovrum
5Badrum
50Bilder
342
Denna magnifikt placerade villa i det exklusiva naturreservatet Cerro Gordohar allt man kan önska.5 sovrum och alla med utgång till poolområde eller terrasser samt infinity pool med hänförande utsikt över hav, berg samt kustlinje. I horisonten ser man La Herradura, Maro, Nerja sedan ända bort mot Afrikas kust en klar dag.
€1.190.000

Snygg, ljus lgh 2 RoK, stor terrass, 4+2 pers (Nerja)

Málaga

2Sovrum
2Badrum
19Bilder
92
Välkommen till en modern, smakfullt inredd och fullt utrustat lägenhet. Lägenheten ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga strandbarerna och restaurangerna. Det är 10 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst om ni vill utflykta lite.
€700 Per vecka
29 Resultat Per sida