Natursköna

La Herradura

Magiska vyer och färskfångat

Kustorten lockar med sina många strandrestauranger, det livliga båtliver och vattensporter. För dig som föredrar lugnet erbjuder La Herradura dessutom natursköna badvikar och höjder med svårslagna vyer. Den lilla stadskärnan har närservice som lever upp under sommarhalvåret – då samsas lokalbefolkning och besökare om uteserveringarna vid havet där nyfångad fisk och skaldjur serveras.

Vinterklimat

DAG 15° – NATT 5°

Sommarklimat

DAG 30° – NATT 20°

Invånare vinertid

ca 4 000

Invånare sommartid

ca 10 000

Att göra…

i La Herradura

Dyk vid strand och klippor
La Herradura’s kustvatten är skyddat naturområde vilket gör dykningen i området extra vacker! Här finns flertalet fullcertifierade dykcenter med uthyrning samt guidning om så önskas.

Ett riktigt paradis med äventyr som räcker i veckor!

Upplev La Herradura

Skärmflyg över klippor och hav

La Herradura är ett paradis för skärmflygning! Här finns all form av flygning nära tillhands. Själva bukten i sig är faktiskt ett mycket populärt hangställe!

Ät i La Herradura

Prisvärt i härliga miljöer

I Herradura finns ett generöst utbud av häriga restaranger med en fantastisk utsikt över kusten. Här hittar du såväl mer traditionella rätter som mer moderna kök.

Bostäder i La Herradura

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Rymligt 6-rumshus med många möjligheter i La Herradura

Málaga la herradura

6Sovrum
4Badrum
24Bilder
256
Upplev den spanska drömmen i detta magnifika 6-rumshus, perfekt för stora familjer eller uthyrning, beläget i ett lugnt bostadsområde nära den vackra hamnen Marina del Este i La Herradura.
€480.000

Nyrenoverat lyxhus med enorm terrass

Málaga

4Sovrum
3Badrum
40Bilder
240
Lyx och byggkvalitet av högsta slag. Ett hus ombyggt från grunden med extra allt. Från materielval till design och maskiner av bästa sort. Ett unikt hus med fantastisk utsikt och enorm terrass med Jacuzzi. Färdigställt 2021 nyckel klart inkl design möbler och inkluderar även en Porsche Cabriolet.Detta townhouse är beläget i populära Los Altos.
€599.000

Fantastisk 4-sovrums townhouse med en stor terrass och jacuzzi.

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
39Bilder
231
Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett rymligt hus med hisnande utsikt och ett enastående läge i Los Altos La Herradura.Urbaniseringen har 98 hus, och det är inte ofta ett av dem blir tillgängligt på marknaden. I det här fallet är det ett nyligen expanderat och smakfullt uppdaterat hus.
€520.000

Läckert townhouse, vackert poolområde 8p

Málaga

4Sovrum
4Badrum
22Bilder
220
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor och hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc. All möblering och inredning är ny sedan sommaren 2022.Det är ett townhouse med 4 sovrum och 3,5 badrum.
€1.000 Per vecka

Imponerande 4-sovrums bostad med obehindrad havsutsikt i Cerro Gordo,

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
36Bilder
200
Inbäddat i den ansedda föreningen Los Altos på den västra sidan av La Herradura erbjuder denna bostad en perfekt blandning av lyx och panoramautsikt. När du utforskar denna noggrant underhållna egendom kommer du att upptäcka en rad funktioner som gör den till ett idealiskt hem och även investeringsmöjlighet.
€415.000

Semi-ihopbyggt hus med underbar havsutsikt i Cerro Gordo

Málaga la Herradura

3Sovrum
3Badrum
33Bilder
179
Välkommen till Los Altos i La Herradura. Detta är en plats av ren skönhet!Den upphöjda positionen skapar en svårbeskrivlig utsikt och känsla. Detta är nära naturen men även nära havet som du når på 5 minuter med bil eller 30 minuter till fots.Poolområdet är enligt vår åsikt det bästa i La Herradura.
€580.000

Stort townhouse i lyxiga föreningen Enclave vid vattnet.

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
18Bilder
172
Enclave ligger mycket nära vattnet på La Herraduras västra strandsida. Det kommer sällan ut hus i denna förening så vill man ha bästa läget så får man passa på. Inom föreningen finns pool samt egen nedgång till havet och även en brygga där man kan förvara sin kayak/SUP. Naturreservatet Cerro-gordo med sitt skyddade vatten börjar här.
€550.000

Townhouse i Cerro Gordo La Herradura med obruten havsutsikt och 4 sovr

Málaga calle encina

4Sovrum
3Badrum
37Bilder
160
Söker du fantastisk havsutsikt stort poolområde med padelbanor, naturnära men inte långt till strand och stad? Detta är ett fint tillfälle att få det och dessutom komplett möblerat. Dessutom är det perfekt att hyra ut på sommaren om man vill ha fin inkomst då detta är ett hus som är mycket åtråvärt i uthyrnings synpunkt.
€397.000

Modernt, vackert läge - townhouse 8+2 personer i La Herradura (Nerja)

Málaga

4Sovrum
4Badrum
42Bilder
160
Varmt välkomna att hyra Casa Naranja. Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Stadskärnan har flera butiker, mataffärer och saluhall.
€1.000 Per vecka

Townhouse med vacker utsikt, härligt poolområde, 6p

Málaga

4Sovrum
4Badrum
16Bilder
160
Välkomna att hyra Casa Tres Palmeras! Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.Man flyger till Malaga och därefter är det 50 min med hyrbil (vi hjälper er gärna med rekommendation för hyrbil med).
€900 Per vecka

Nyproduktion av 5 top moderna lyxvillor i La Herradura

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
20Bilder
153
Ett unikt byggprojekt inom en lika speciell plats. Cerro Gordo är ett naturreservat och här ligger ett av Spaniens vackraste  markområde El Nogal.Naturreservat innebär att det inte kommer att exploateras framöver. 5 villor kommer att byggas med 3 till 4 sovrum. Allt byggs med bästa kvalitét och inkluderar det mesta som tex, ljudisolering i både fönster golv samt till och med rör.
€995.000

Parvilla Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

Málaga

3Sovrum
2Badrum
39Bilder
145
Välkommen att hyra ett härligt och välutrustat semesterhus! Modernt och med privat pool (uppvärmd) och härlig, vacker havsutsikt.Stora glaspartier till terrassen suddar ut gränserna mellan ute och inne, hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök och all önskvärd teknik.
€1.400 Per vecka
24 Resultat Per sida