Kontakta oss

Investera i Spanien (Los Tellos AB)
Signes Guda 11
263 61 Viken
info@investeraispanien.se
Org.nr: 559165-9668

Mäklare: Stefan Tello
E-post: stefan@investeraispanien.se
Mobil: +46 (0) 70 415 85 19
Utgår från La Herradura i Spanien och kan träffas i närregionen

Mäklare: Robert Tello
E-post: robert@investeraispanien.se
Mobil: +46 (0) 72 213 13 13
Utgår från Viken i Sverige och kan träffas i närregionen

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Dina mäklare i södra Spanien

Med snart tio års erfarenhet av att hjälpa svenskar hitta sitt eget smultronställe just i den här regionen så vågar vi påstå att vi kommer att kunna hjälpa er med. Vi har alltid ett stort engagemang för kunden och går den extra milen för att lyckas. Och efter affären har man som köpare ofta ”1000 frågor” kring ägandet och då finns vi här för svar och hjälp. Vi ses gärna på en cortado för lite spaniensnack och vi släpper er egentligen aldrig – nej, ni blir helt enkelt inte av med oss haha, på gott och ont?

Om storebror Robert kan sägas att han är noggrann i alla sammanhang. Serviceinriktad och ser till att processer går rätt till. Brinner (lite för mycket ibland) för god mat, att spela padel och att samla vänner för tillställningar, gärna så många som möjligt.

Om lillebror Stefan kan sägas att han är en mycket god lyssnare, har alla kontakter på plats och alltid ett öra mot marknaden – han kan nog allt om allt. Brinner för skärmflygning och för filosofiska diskussioner, gärna på en tapasbar tillsammans med en riktigt kall öl och en tallrik god ibericoskinka.

Robert Tello

Robert Tello

Mäklare & kontaktperson

+46 (0) 72 213 13 13

Stefan Tello

Stefan Tello

Mäklare & kontaktperson

+46 (0) 70 415 85 19