Köpa bostad öster om Malaga

Är det dags att köpa bostad i Spanien? Oavsett om du letar hus eller lägenhet så har vi drömbostaden för er. Vi har tillgång till de flesta objekt och utifrån era önskemål och förutsättningar väljer vi tillsammans ut de mest intressanta. När listan är klar är ni välkomna ner för visningar och vi finns med er under hela köpprocessen. Att köpa bostad i Spanien är en dröm för många men samtidigt är det mycket man måste ha koll på. Vi samarbetar med de mest etablerade juristerna och bankerna (för eventuell finansiering) och vi finns tillgängliga långt efter köpet, när man som nybliven ägare ofta vill ha råd och hjälp i vardagliga situationer.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Takvåning med två terrasser och härlig havsutsikt!

2Sovrum
2Badrum
24Bilder
68
Takvåning i populära Panorama Beach i Torrox Costa! Fantastisk, vidsträckt utsikt över hav och strand med många soltimmar. Njut av eftermiddagssolen och solnedgången på balkongen som har västerläge. Stor takterrass på ca 47 kvm med gott om plats för loungemöbler, matplats, bbq och Jaccuzzi. På takterrassen har du sol hela dagen.
€329.000

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
433
Denna helt unika villa är den sista som byggdes innan Cerro Gordo förklarades som naturreservat. Det innebär att det inte får byggas mer där. Marken är mycket unik och villan ligger ovanför Playa Catarrijan som är en mycket exklusiv och naturskön strand dit besökare får ta sig ner via buss på sommaren.
€990.000

Smakfullt designad lägenhet i La Herradura

la herradura

2Sovrum
2Badrum
42Bilder
152
La Herradura 1:a våningen med en upphöjd utsikt i Las TerrazasHandikappvänlig lägenhetLetar du efter en lägenhet med den där ljusa och öppna känslan? En lägenhet där du inte behöver renovera förs som så ofta är fallet? Koppla av, här kan du njuta av en uppdaterad och nyligen nyrenoverad lägenhet, modernt med fullt utrustat kök med en smakfull design och välkända kvalitetsmärke
€259.000

Välkommen till hjärtat av marinan

2Sovrum
2Badrum
27Bilder
159
Välkommen till hjärtat av marinan.Om du gillar marin miljö så är denna lägenhet intressant! Ett stenkast från Marina del Estes kaj och med kort promenad till Marina Playa som är en fin strand som dessutom är mycket populär för dykning året om.På entresidan finner vi en mycket mysig patio med grillplats och gräsmatta samt plats för utemöbler för middag eller lounge.
€260.000

Vindsvåning med havsutsikt i Las Palomas

la herradura

2Sovrum
1Badrum
10Bilder
80
Vill du ha nära till allt men ändå lugn och ro så är detta kanske intressant för dig. På övre delen av Las Palomas nära till den mycket trevliga Padelklubben med 3 st banor och intill ligger en stor bassänganläggning med bar/ restaurang samt barnpool. 3 minuters bilväg och 10 min promenad till strand hav och stad.
€140.000

Påkostat hus med ovärderlig utsikt

3Sovrum
2Badrum
26Bilder
102
Atarazanas ligger intill naturreservatet Cerro Gordo på La Herraduras västra udde. Naturkänslan är påtaglig och lugnet samt avsaknaden av konstant trafik gör att fågelkvitter, ljudet av vågorna finns där hela tiden.På entrenivå finner vi en carport samt utgång till en patio med plats för eventuell grill & lounge.
€230.000

Villa på toppen av Punta

5Sovrum
4Badrum
27Bilder
346
Denna villa ligger på den välkända udden Punta De La Mona, ett av Spaniens absolut mest exklusiva landområden. En oas för de som har möjlighet att investera i en bostad på denna förnämliga adress. Huset ligger dessutom på en av de absolut bästa tomterna på Punta.
€1.695.000

Terrass med vy!

4Sovrum
3Badrum
25Bilder
165
Välkommen till Los Altos!Som namnet antyder så känns det verkligen som att man är på toppen här. När man anländer till denna exklusiva förening vid kanten av naturreservatet Cerro Gordoinfinner sig en speciell känsla. Havet där nere, vyerna, lugnet. Här är man långt ifrån men ändå nära. 5 min med bil till centrum, restauranger etc.. eller 25 min promenad om man så vill.
€286.000

Påkostad lägenhet med fin terrass

la herradura

2Sovrum
2Badrum
17Bilder
91
Påkostad lägenhet med fin terrass och mäktig utsikt inkl garage med förråd.Beläget på La Herraduras västra udde finner vi Terazzas. Det är en trevlig urbanisation som har det mesta man kan önska. Ett stort poolområde med separat barnpool, garage samt förråd i direkt anslutning till hissen upp till lägenheten.
€215.000

Topprenoverad lägenhet i Las Palomas La Herradura

1Sovrum
1Badrum
21Bilder
65Sqft
Unik möjlighet att köpa en lägenhet som är totalrenoverad med genomgående toppklass ochutvalda materiel samt sammansatt på ett ytterst smakfullt sätt. Kostnaden för denna ombyggnad uppgår till ca: 80 000€.Belägen i den exklusiva Urbanisationen Las Palomas med dess vackra trädgårdar och med egen liten uteplats i lummig miljö samt delvis havsutsikt.
€149.000

Topprenoverad lägenhet i Capistrano

1Sovrum
1Badrum
13Bilder
58Sqft
Underbar söderlägenhet med privat trädgård som har totalrenoverats och designats med högkvalitativa material och märken som Porcelanosa, PVC Kömmerling, etc. …Det består av vardagsrum med direkt tillgång till terrassen och till den privata trädgården, kök, 1 sovrum och 1 badrum. Det är fullt möblerat och köket är fullt utrustat.
€175.000

La Herradura Townhouse med toppläge

3Sovrum
3Badrum
27Bilder
180
Townhouse i La Herradura med “Location to die for!”Beläget ett stenkast från klipporna vid havet och med privat gång ned till föreningens badbrygga vid Cerro Gordos naturreservat kan man knappast överdriva det exklusiva läget.
€390.000
27 Resultat Per sida