Köpa bostad öster om Malaga

Är det dags att köpa bostad i Spanien? Oavsett om du letar hus eller lägenhet så har vi drömbostaden för er. Vi har tillgång till de flesta objekt och utifrån era önskemål och förutsättningar väljer vi tillsammans ut de mest intressanta. När listan är klar är ni välkomna ner för visningar och vi finns med er under hela köpprocessen. Att köpa bostad i Spanien är en dröm för många men samtidigt är det mycket man måste ha koll på. Vi samarbetar med de mest etablerade juristerna och bankerna (för eventuell finansiering) och vi finns tillgängliga långt efter köpet, när man som nybliven ägare ofta vill ha råd och hjälp i vardagliga situationer.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Lyxig lägenhet med 2 sovrum intill Picassotorget La Merced

24 huerto del conde, Málaga malaga

2Sovrum
1Badrum
45Bilder
82
Det här är en sällsynt möjlighet att förvärva en lägenhet med många eftertraktade egenskaper i det historiska centrumet av Malaga.Lägenheten inkluderar även ett rymligt 11m2 förråd med högt i tak på bottenvåningen, vilket är en ovanlig egenskap i Malaga.
€429.000

Underbar lägenhet vid havet med privat trädgård i Tesorillo

Málaga la herradura

3Sovrum
2Badrum
30Bilder
131
Detta är verkligen ett speciellt hem. Den har ingång från markplan från 2 platser, en genom huvudentrén och en helt privat tillgång från gatan. Den rymliga trädgården har en mini "carport" lämplig för motorcyklar och cyklar, etc. Det finns också tillgång till huvudterrassen från trädgården och även från ett av sovrummen.
€259.000

Semi-ihopbyggt hus med underbar havsutsikt i Cerro Gordo

Málaga la Herradura

3Sovrum
3Badrum
33Bilder
179
Välkommen till Los Altos i La Herradura. Detta är en plats av ren skönhet!Den upphöjda positionen skapar en svårbeskrivlig utsikt och känsla. Detta är nära naturen men även nära havet som du når på 5 minuter med bil eller 30 minuter till fots.Poolområdet är enligt vår åsikt det bästa i La Herradura.
€580.000

Villa med pool och sol hela dagen med fantastisk havsutsikt

Málaga

3Sovrum
3Badrum
17Bilder
212
Detta är en möjlighet att förvärva en villa i La Herradura med enorm potential. Huset behöver lite kärlek och omsorg, men med det kommer en stor belöning.Om du väljer att ha det som det är vad gäller layout är det ingen stor grej att göra och du kommer då att få en fantastisk villa med pool på ett fantastiskt läge och med hisnande havsutsikt.
€575.000

Villa med uppvärmd pool och fantastisk havsutsikt

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
64Bilder
140
Det är svårt att hitta hus med dessa egenskaper till ett pris som detta i La Herradura. Huset är nyckelfärdigt med fin inredning, uppvärmd pool och generösa utomhus miljöer med lounge-område, barbecue mm..Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har 3 sovrum och 3 toaletter.
€659.000

3 sovrums lägenhet med stor terrass

Málaga la herradura

3Sovrum
2Badrum
15Bilder
145
Välkommen till det vackra området Las Terrazas. Beläget på västra sidan av La Herradura, endast 10-15 minuters promenad från stranden, restauranger och affärer. Detta inhägnade samhälle har en stor pool och även en separat barnpool.Lägenheten inkluderar en stor parkeringsplats i garaget och det finns även gott om utomhusparkering, så att enkel tillgång alltid är garanterad.
€265.000

2 sovrums lägenhet med terrass och utsikt över bergen i byn Vélez de B

Málaga

2Sovrum
1Badrum
31Bilder
86
Vélez de Benaudalla ligger bara 15 minuters bilresa från stranden och är en vacker plats omgiven av berg och odlingar.Lägenheten är modern liksom hela bostadsföreningen och det är alltid rent och snyggt.
€118.000

Fantastisk 4-sovrums townhouse med en stor terrass och jacuzzi.

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
39Bilder
231
Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett rymligt hus med hisnande utsikt och ett enastående läge i Los Altos La Herradura.Urbaniseringen har 98 hus, och det är inte ofta ett av dem blir tillgängligt på marknaden. I det här fallet är det ett nyligen expanderat och smakfullt uppdaterat hus.
€520.000

Nyproduktion av 5 top moderna lyxvillor i La Herradura

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
20Bilder
153
Ett unikt byggprojekt inom en lika speciell plats. Cerro Gordo är ett naturreservat och här ligger ett av Spaniens vackraste  markområde El Nogal.Naturreservat innebär att det inte kommer att exploateras framöver. 5 villor kommer att byggas med 3 till 4 sovrum. Allt byggs med bästa kvalitét och inkluderar det mesta som tex, ljudisolering i både fönster golv samt till och med rör.
€995.000

Helt nybyggd lägenhet i eftertraktade Panorama Beach Torrox

Málaga

2Sovrum
2Badrum
15Bilder
83
Helt nybyggd lägenhet i eftertraktade Panorama Beach i Torrox Costa, belägen intill den vidsträckta sandstranden. Den färdigställda bostaden har imponerande havsutsikt, en modern öppen planlösning och stilfulla materialval som skapar en elegant atmosfär.
€439.000

Stor lägenhet med rätt läge på Paseo Martimo i Malaga.

Málaga malaga

5Sovrum
4Badrum
16Bilder
189
Malagueta i centrala Malaga samt Muelle uno vid husknuten och 1:a strandlinjen, vi skippar superlativen och konstaterar helt enkelt prime location! Nästan högst upp i denna ståtliga byggnad och med 189 användbara m2 så är möjligheterna enorma. Nu med 5 st sovrum men med en layout som bestäms av nästa lyckliga ägare.
€1.800.000

Stort townhouse i lyxiga föreningen Enclave vid vattnet.

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
18Bilder
172
Enclave ligger mycket nära vattnet på La Herraduras västra strandsida. Det kommer sällan ut hus i denna förening så vill man ha bästa läget så får man passa på. Inom föreningen finns pool samt egen nedgång till havet och även en brygga där man kan förvara sin kayak/SUP. Naturreservatet Cerro-gordo med sitt skyddade vatten börjar här.
€550.000
18 Resultat Per sida