Köpa bostad öster om Malaga

Är det dags att köpa bostad i Spanien? Oavsett om du letar hus eller lägenhet så har vi drömbostaden för er. Vi har tillgång till de flesta objekt och utifrån era önskemål och förutsättningar väljer vi tillsammans ut de mest intressanta. När listan är klar är ni välkomna ner för visningar och vi finns med er under hela köpprocessen. Att köpa bostad i Spanien är en dröm för många men samtidigt är det mycket man måste ha koll på. Vi samarbetar med de mest etablerade juristerna och bankerna (för eventuell finansiering) och vi finns tillgängliga långt efter köpet, när man som nybliven ägare ofta vill ha råd och hjälp i vardagliga situationer.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Havsnära med gångavstånd till byn.

3Sovrum
2Badrum
18Bilder
0Sqft
På La Herraduras västra udde ca 10 minuters promenad från strand och restauranger ligger detta trevliga och rymliga townhouse. Urbanisationen är “gated” och alltså privat. Man har egen parkeringsplats inne på området som består av 8 hus totalt.Entrén är utformad som en liten patio så man har plats att sitta där eller förvara cyklar mm..
€250.000

Välkommen till La Herraduras mest exklusiva bostads förening!

granada

3Sovrum
2Badrum
19Bilder
181Sqft
El Enclave.. de som känner till La Herradura får någonting drömskt i ögonen när de hör namnet.Här finns mycket sällan någonting till salu.La Herradura har en kuperad kuststräcka med skyddade mark och framförallt kust, det gör att det är mycket ovanligt att hitta bostäder nära havet.
€449.000

Utsikt över hav och marina med magiska solnedgångar.

2Sovrum
2Badrum
37Bilder
100
Välkommen till Atalaya! Detta är en unik samling hus i en exklusiv förening. Läget är mycketspeciellt då det ligger mellan La Herradura och Almunécar. Med 5 min bil till stränder och restauranger till båda städerna åt varsitt håll.Man kommer in till Atalaya via en fjärrmanövrerad gate, väl inne så infinner sig direkt den privata och exklusiva känslan.
€230.000

1:a parkett vid marinan, pool utsikt och….bastu!

3Sovrum
3Badrum
55Bilder
128
Det finns många som bara älskar att bo vid en marina. Det är lite svårt att hitta ett boende i Marina del Este som har det mesta utan att priset blir lite väl högt.Detta radhus har dock både närheten till marinan, ostörd havsutsikt, gemensam pool samt egen bastu! Lägg till 3 sovrum, patio, terass, trädgård samt parkering så är det inte mycket kvar att önska.
€329.000

Ser du ett boutiquehotell eller den perfekta lägenheten?

Almunécar

9Sovrum
9Badrum
57Bilder
1,070
Mitt i de centrala delarna av Almuñécar, på torget Plaza de la Constitución, ligger den här vackra fastigheten och hela byggnaden kan nu förvärvas.
€1.100.000

Villa 5 sovrum och privat pool i La Herradura Cerro Gordo

5Sovrum
5Badrum
57Bilder
260
Vackert hus i sydostligt läge. Spektakulär och obruten havsutsikt, privat pool och beläget i den pittoreska semesterorten La Herradura, Costa Tropical i Granadaregionen. Det här huset har flera stora och fina sociala ytor såväl inne som ute på de flera terrasserna samt i den lilla trädgården.
€625.000

Ladera del Mar Nerja, havsutsikt, pool och terrass till rätt pris!

nerja

1Sovrum
1Badrum
19Bilder
51
Nerja är minst sagt hett. Det är svårt att hitta pärlor till överkomliga priser, men den som letarskola hitta… Ladera del Mar ligger vid sidan av centrum men nära ändå.  Här kommer vi riktigt nära havet med härlig utsikt och en fin community som åtnjuter en väl omhändertagen pool med trädgård. Parkerar gör man precis utanför boendet.
€179.000

Finca La Cabana

Granada

7Sovrum
7Badrum
70Bilder
392
Finca La Cabana ett lyx residens med Sierra Nevada vid sina fötter.Placering är ju viktigt, location location säger man.. Detta är en mycket välplanerad plats.Nära 2 flygplatser för extremt lätt och smidig tillgång (Granada & Malaga). Sierra Nevadas massiva och snöklädda bergskedja ligger som en fondtapet i blickfånget.
€1.690.000

Toppläge med fantastisk utsikt!


4Sovrum
3Badrum
28Bilder
180
Los Altos heter denna förening som stoltserar med underbar utsikt för alls sina 98 hus.Detta hus har en av de absolut bästa lägen som finns i denna förening. Högstbeläget och med endast naturreservatet bakom sig vilket garanterar fortsatt lugn och ro.
€459.000

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
433
Denna helt unika villa är den sista som byggdes innan Cerro Gordo förklarades som naturreservat. Det innebär att det inte får byggas mer där. Marken är mycket unik och villan ligger ovanför Playa Catarrijan som är en mycket exklusiv och naturskön strand dit besökare får ta sig ner via buss på sommaren.
€990.000

Välkommen till hjärtat av marinan

2Sovrum
2Badrum
27Bilder
159
Välkommen till hjärtat av marinan.Om du gillar marin miljö så är denna lägenhet intressant! Ett stenkast från Marina del Estes kaj och med kort promenad till Marina Playa som är en fin strand som dessutom är mycket populär för dykning året om.På entresidan finner vi en mycket mysig patio med grillplats och gräsmatta samt plats för utemöbler för middag eller lounge.
€249.000

Topprenoverad lägenhet i Las Palomas La Herradura

1Sovrum
1Badrum
21Bilder
65Sqft
Unik möjlighet att köpa en lägenhet som är totalrenoverad med genomgående toppklass ochutvalda materiel samt sammansatt på ett ytterst smakfullt sätt. Kostnaden för denna ombyggnad uppgår till ca: 80 000€.Belägen i den exklusiva Urbanisationen Las Palomas med dess vackra trädgårdar och med egen liten uteplats i lummig miljö samt delvis havsutsikt.
€149.000
23 Resultat Per sida