Pärlan

Nerja

Spaniens vackraste kustby

På kustremsan Costa del Sol ligger den oförstörda pärlan Nerja! Här finner du allt från vackra vandringsleder i Almijarabergen till härliga vattensporter och dykning.

I maj 2016 vann staden en stor internationell omröstning och blev utnämnd till Spaniens vackraste kustby!

Vinterklimat

DAG 16° – NATT 7°

Sommarklimat

DAG 31° – NATT 20°

Invånare vinertid

ca 22 000

Invånare sommartid

ca 50 000

Att göra…

i Nerja

Sol och bad

Kustlandskapet I Nerja bjuder på kontraster som skiljer sig markant strand till strand. Här hittar du att från de långa sträckorna av vita sandstränder, ex El Playazo, till de mer urbana stränderna, ex Playa Torrecilla och Playa Calahonda till de mer majestätiska stränderna i stil med Playa Burriana och Maro.

Här finns en strand för alla!

Upplev Nerja

Cueva de Nerja

När man besöker Nerja är det ett måste att ta en tur till Europas största grottsystem och Spaniens tredje mest besökta sevärdhet!

Ät i Nerja

Prisvärt och härliga miljöer

I Nerja hittar du över 300 restauranger! Här äter du i absoluta toppklass, och priserna är generellt sett lägre än i grannstäderna.

Bostäder i Nerja

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Nerja/Maro Fantastiskt hus intill Nerjas grottor

5Sovrum
4Badrum
35Bilder
384
Placerat ett par hundra meter i från ingången till de välkända “Cuevas de Nerja” ligger detta mäktiga residens. Detta hus är designat för att trivas i och modernt är blandat med en spansk stil med en liten morisk touch emellanåt. De sociala ytorna ute är stora och av olika karaktär.
€799.000

Ladera del Mar Nerja, havsutsikt, pool och terrass till rätt pris!

nerja

1Sovrum
1Badrum
19Bilder
51
Nerja är minst sagt hett. Det är svårt att hitta pärlor till överkomliga priser, men den som letarskola hitta… Ladera del Mar ligger vid sidan av centrum men nära ändå.  Här kommer vi riktigt nära havet med härlig utsikt och en fin community som åtnjuter en väl omhändertagen pool med trädgård. Parkerar gör man precis utanför boendet.
€179.000

Nyproduktion Calaceite

3Sovrum
2Badrum
1Parking(s)
8Bilder
0Sqft
Nyproduktion av 1, 2 och 3 sovrum som ligger i Calaceite Urbanization i Torrox. ISEA Calaceite ligger i det mest eftertraktade området  vid Malagas östkust. Dess magnifika läge erbjuder oslagbar utsikt över havet. Välj bostäder med öst, syd och väst orientering.Bara ett steg från stranden har ISEA Calaceite också pooler för vuxna, barn och ett komplettutomhusgym.
€189.000
    3 Resultat Per sida