Är det dags att sälja din bostad?

Vi tar gärna det uppdraget. Från värdering, prissättning, fotografering och marknadsföring till visningar och avslut av försäljningen av bostaden. För många mäklare är detta något de gärna gör ”exklusivt”. Vi tänker tvärtom. Vår idé bygger på samarbete, både i köpprocessen och säljprocessen. Vi håller inte på bostaden för att det gynnar oss. Vi ser istället till att omgående kontakta utvalda och starka partners som vi anser är aktiva på attraktiva marknader och som har den kundkrets din bostad vänder sig till. På detta sätt når du fler kunder och det gynnar en snabb säljprocess. Vi gör också detta för en rimlig provision.

Kontakta oss så berättar vi mer.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Dina mäklare

Med snart tio års erfarenhet av att hjälpa svenskar hitta sitt eget smultronställe just i den här regionen så vågar vi påstå att vi kommer att kunna hjälpa er med. Vi har alltid ett stort engagemang för kunden och går den extra milen för att lyckas. Och efter affären har man som köpare ofta ”1000 frågor” kring ägandet och då finns vi här för svar och hjälp. Vi ses gärna på en cortado för lite spaniensnack och vi släpper er egentligen aldrig – nej, ni blir helt enkelt inte av med oss haha, på gott och ont?

Robert TelloUtgår från Jonstorp, Skåne. I Spanien 10 dagar/månad.

Otroligt serviceinriktad och ser till att processen går rätt till. Brinner (lite för mycket ibland) för god mat, att spela padel och att samla vänner för tillställningar, gärna så många som möjligt.

Stefan TelloUtgår från La Herradura, Spanien.

En mycket god lyssnare, har alla kontakter på plats och alltid ett öra mot marknaden – han kan nog allt om allt. Brinner för skärmflygning och för filosofiska diskussioner, gärna på en tapasbar tillsammans med en riktigt kall öl och en tallrik god ibericoskinka.

Robert Tello

Robert Tello

Mäklare & kontaktperson

+46 (0) 72 213 13 13

Stefan Tello

Stefan Tello

Mäklare & kontaktperson

+46 (0) 70 415 85 19