Hyra bostad – Öster om Malaga

Att hyra bostad i Spanien tycker vi ska vara enkelt, bekvämt och härligt – oavsett om det är en vecka eller ett par månader.  Vi kan utlova en fantastisk upplevelse i en härlig del av Spanien där samtliga våra bostäder håller samma höga standard. Vill man hyra bostad i Spanien så får man genom oss ett smultronställe utöver det vanliga.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om hur du hyr bostad.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Los Altos 20 - Obruten havsutsikt, egen pool, 12 pers

5Sovrum
4Badrum
31Bilder
260
Ett riktigt härligt semesterhus - välkommen att hyra det.260 kvm inne och här öppnar alla rum upp sig mot havet. Fem sovrum / tio sängplatser (plus två extra vid behov), fyra badrum, vardagsrum/matrum, extra TV-rum, rymligt och välutrustat kök. Det finns AC i alla rum.210 kvm terrasser ute med lounge, middagsmöbel, grillområde, siestahörna, privat pool, trädgård.
€1.200 Per vecka

Hyr en villa med vidunderlig utsikt och privat känsla i Torrox

3Sovrum
2Badrum
24Bilder
208
Letar du efter en naturskön oas med utsikt som hänför så är denna villa värd att titta närmare på.10 min från Torrox pueblo ligger huset som ger dig det mesta man kan önska.. morgonsol till solnedgång och allt däremellan. Här kan du leva utan att någon ser över din axel, privat och storslaget med mycket sociala ytor kring pool terrasser och trädgård.
€1.200 Per månd

Casa Vista Divina - vacker havsutsikt, rymliga terrasser, 10 personer

4Sovrum
3Badrum
31Bilder
180
Välkomna till vårt paradis i La Herradura, 10 min från Nerja. Här kan man enkelt bo åtta personer (plus två i bäddsoffa, eget rum) , umgås i inbjudande vardagsrum och njuta av inte mindre än fem härliga terrasser och havsutsikten är påtalande var du än befinner dig, från alla rum i huset och på alla terrasser.
€800 Per vecka

Los Altos 23 plats för 8 personer med havsvyer till alla

4Sovrum
4Badrum
32Bilder
160
Los Altos 23 är ett så kalllat ”Townhouse” och är närmast jämförbart med sveriges radhus.Det innebär att allt är nytt och fräsht med riktigt sköna sängar, modernt” sviss made” kök, Sattelit Tv med HD kanaler Plasma och Led TV, samt DVD och Blu-ray spelare Ps3 spel med tillhörande spel Blu-ray filmer trådlöst internet mm.
€600 Per vecka

Mirador 8 Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

3Sovrum
2Badrum
39Bilder
145
Varmt välkommen till ett härligt semesterhus med egen pool (uppvärmd) och vacker havsutsikt.Övre plan har tre sovrum / sex sängplatser (plus två bra extrasängar vid behov) och två badrum.Nedre planet har en terrass på 80 kvm, pool 6x4 m (fullt uppvärmd under svalare månader), loungemöbel, utekök för lite kockande under bar himmel med matdel under pergola, vardagsrum/matrum.
€1.000 Per vecka

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

3Sovrum
2Badrum
33Bilder
140
Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer.
€700 Per vecka

Casa Mirador 3 - härligt hus med pool och havsutsikt, 8 personer

3Sovrum
2Badrum
10Bilder
140
Casa Mirador III ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga och bara 10 min från Nerja.Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum. Huset är på 140 kvm och har sex bäddar fördelade på tre sovrum. Utöver detta finns också en fin bäddsoffa för två. Här finns tre terrasser, två balkonger, carport och privat pool.
€600 Per vecka

Casa Salix - smakfullt och med vacker havsutsikt, 8 personer

3Sovrum
2Badrum
22Bilder
140
Härligt hus för sex personer (plus bäddsoffa för två personer) som ligger i vackra La Herradura med tio min till Nerja och sju min till Almunecar. Flyg till Malaga och därefter 45 min med bil.Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard. Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns också fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna.
€700 Per vecka

Härlig lägenhet för 6 pers vid havet

3Sovrum
3Badrum
14Bilder
125
BeskrivningCasa Melena Campo ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga med bara 10 min till Nerja i väst och 7 min Almuñécar i öst. Det är en lägenhet i två plan med tre sovrum, tre badrum, två mysiga terrasser och med en obruten vacker havsutsikt.
€500 Per vecka

Hus 9 pers - modernt, havsutsikt, vackert poolområde, Nerja

4Sovrum
3Badrum
15Bilder
0Sqft
Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard. Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även två padelbanor. Huset har fyra rymliga sovrum och 3,5 badrum. Fint och fräscht kök och ett stort vardagsrum med TV-hörna med svenska TV-kanaler.
8 000SEK Per vecka
    10 Resultat Per sida