Hyra bostad – Öster om Malaga

Att hyra bostad i Spanien tycker vi ska vara enkelt, bekvämt och härligt – oavsett om det är en vecka eller ett par månader.  Vi kan utlova en fantastisk upplevelse i en härlig del av Spanien där samtliga våra bostäder håller samma höga standard. Vill man hyra bostad i Spanien så får man genom oss ett smultronställe utöver det vanliga.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om hur du hyr bostad.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Los Altos 20 - Obruten havsutsikt, egen pool, 12 pers

5Sovrum
4Badrum
31Bilder
260
Ett riktigt härligt semesterhus - välkommen att hyra det.260 kvm inne och här öppnar alla rum upp sig mot havet. Fem sovrum / tio sängplatser (plus två extra vid behov), fyra badrum, vardagsrum/matrum, extra TV-rum, rymligt och välutrustat kök. Det finns AC i alla rum.210 kvm terrasser ute med lounge, middagsmöbel, grillområde, siestahörna, privat pool, trädgård.
€1.200 Per vecka

Casa Vista Divina - vacker havsutsikt, rymliga terrasser, 10 personer

4Sovrum
3Badrum
31Bilder
180
Välkomna till vårt paradis i La Herradura, 10 min från Nerja. Här kan man enkelt bo åtta personer (plus två i bäddsoffa, eget rum) , umgås i inbjudande vardagsrum och njuta av inte mindre än fem härliga terrasser och havsutsikten är påtalande var du än befinner dig, från alla rum i huset och på alla terrasser.
€800 Per vecka

Los Altos 23 plats för 8 personer med havsvyer till alla

4Sovrum
4Badrum
32Bilder
160
Los Altos 23 är ett så kalllat ”Townhouse” och är närmast jämförbart med sveriges radhus.Det innebär att allt är nytt och fräsht med riktigt sköna sängar, modernt” sviss made” kök, Sattelit Tv med HD kanaler Plasma och Led TV, samt DVD och Blu-ray spelare Ps3 spel med tillhörande spel Blu-ray filmer trådlöst internet mm.
€600 Per vecka

Mirador 8 Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

3Sovrum
2Badrum
39Bilder
145
Varmt välkommen till ett härligt semesterhus med egen pool (uppvärmd) och vacker havsutsikt.Övre plan har tre sovrum / sex sängplatser (plus två bra extrasängar vid behov) och två badrum.Nedre planet har en terrass på 100 kvm, pool 6x4 m (fullt uppvärmd under svalare månader), loungemöbel, utekök för lite kockande under bar himmel med matdel under pergola, vardagsrum/matrum.
€1.000 Per vecka

Vackert hus, 100 kvm terrass med söderläge och privat pool!

18697

3Sovrum
3Badrum
17Bilder
140
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
9 000SEK Per vecka

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

3Sovrum
2Badrum
33Bilder
140
Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer.
€700 Per vecka

Casa Mirador 3 - härligt hus med pool och havsutsikt, 8 personer

3Sovrum
2Badrum
13Bilder
140
Casa Mirador III ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga och bara 10 min från Nerja.Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum. Huset är på 140 kvm och har sex bäddar fördelade på tre sovrum. Utöver detta finns också en fin bäddsoffa för två. Här finns tre terrasser, två balkonger, carport och privat pool med poolvärme.
€600 Per vecka

Härlig lägenhet för 6 pers vid havet

3Sovrum
3Badrum
14Bilder
125
BeskrivningCasa Melena Campo ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga med bara 10 min till Nerja i väst och 7 min Almuñécar i öst. Det är en lägenhet i två plan med tre sovrum, tre badrum, två mysiga terrasser och med en obruten vacker havsutsikt.
€500 Per vecka

Penthouse med Top of the world - utsikt.

2Sovrum
2Badrum
38Bilder
100
 Här har vi ett trivsamt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 5-6 personer. Det är en takvåning och lägenhet på 100 kvm i ett plan med 2 sovrum (1 rum med dubbelsäng och 1 rum med 2 singelsängar) och därtill finns också 2 platser i bäddsoffa i allrummet.
6 000SEK Per vecka

Snygg, ljus lgh 2 RoK, stor terrass, 4+2 pers (Nerja)

2Sovrum
2Badrum
19Bilder
92
Välkommen till en modern, smakfullt inredd och fullt utrustat lägenhet. Lägenheten ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga strandbarerna och restaurangerna. Det är 10 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst.
6 000SEK Per vecka

På 1a parkett ovan stranden med privat pool, 6p (Nerja)

3Sovrum
2Badrum
50Bilder
120Sqft
Som en pärla mellan Nerja (12 min) och Almuñécar (7 min) ligger La Herradura, en vacker semesterort med klart vatten, härliga stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.Här har vi ett mysigt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 6 personer. Stilig och lite mindre förening, "gated" och privat parkering.
€700 Per vecka

Hus 9 pers - modernt, havsutsikt, vackert poolområde, Nerja

4Sovrum
3Badrum
15Bilder
0Sqft
Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard. Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även två padelbanor. Huset har fyra rymliga sovrum och 3,5 badrum. Fint och fräscht kök och ett stort vardagsrum med TV-hörna med svenska TV-kanaler.
8 000SEK Per vecka
    12 Resultat Per sida