Hyra bostad – Öster om Malaga

Att hyra bostad i Spanien tycker vi ska vara enkelt, bekvämt och härligt – oavsett om det är en vecka eller ett par månader.  Vi kan utlova en fantastisk upplevelse i en härlig del av Spanien där samtliga våra bostäder håller samma höga standard. Vill man hyra bostad i Spanien så får man genom oss ett smultronställe utöver det vanliga.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om hur du hyr bostad.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Los Altos 20 - Obruten havsutsikt, egen pool, 12 pers

5Sovrum
4Badrum
31Bilder
260
Ett stort riktigt härligt semesterhus för upp till 14 personer.Underbara utsikter, stora och sköna sociala ytor, modern och hög standard på inredning och en allmän WOW-faktor som gör det enkelt att stanna här och mysa från morgon till kväll. 300 mb fiber och wifi inne och ute samt SONOS ljudsystem. 2 TV-hörnor, svenska TV-kanaler, spelkonsol etc.
€1.200 Per vecka

Los Altos 23 plats för 8 personer med havsvyer till alla

4Sovrum
4Badrum
32Bilder
160
Vackert Townhouse med 4 sovrum (8 sängplatser) och 3,5 badrum, 2 trevliga terrasser med fantastisk havsutsikt. Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard.Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även 2 padelbanor.
€600 Per vecka

Mirador 8 Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

3Sovrum
2Badrum
39Bilder
145
Välkommen att hyra ett härligt och välutrustat semesterhus! Huset är modernt och med privat pool (uppvärmd), jacuzzi för 6 personer och härlig, vacker havsutsikt.Stora glaspartier till terrassen suddar ut gränserna mellan ute och inne, hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök och all önskvärd teknik.
€1.000 Per vecka

Vackert hus, 100 kvm terrass med söderläge och privat pool!

18697

3Sovrum
3Badrum
17Bilder
140
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
8 000SEK Per vecka

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

3Sovrum
2Badrum
33Bilder
140
Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura  en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer. Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer.
€700 Per vecka

Casa Mirador 3 - härligt hus med pool och havsutsikt, 8 personer

3Sovrum
2Badrum
13Bilder
140
Casa Mirador III ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga och bara 10 min från Nerja. Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har sex bäddar fördelade på tre sovrum. Utöver detta finns också en fin bäddsoffa för två personer.
€600 Per vecka

Härlig lägenhet för 6 pers vid havet

3Sovrum
3Badrum
14Bilder
125
Casa Melena Campo ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster omMalaga med 10 min till Nerja i väst och 7 min Almuñécar i öst.Det är en rymlig duplexlägenhet (2 plan) med 3 sovrum, 3 badrum, 2 mysigaterrasser och med en obruten vacker havsutsikt.
€500 Per vecka

Penthouse med Top of the world - utsikt.

2Sovrum
2Badrum
38Bilder
100
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
6 000SEK Per vecka

Snygg, ljus lgh 2 RoK, stor terrass, 4+2 pers (Nerja)

2Sovrum
2Badrum
19Bilder
92
Välkommen till en modern, smakfullt inredd och fullt utrustatlägenhet. Den har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber 300 mb,svensk TV mm. Stor och härlig terrass om 42 kvm med mysig havsutsikt,loungemöbel, middagsmöbel och grillhörna.92 kvm invändigt. Allt är nyrenoverat och nyligen möblerad och inredd.
6 000SEK Per vecka

På 1a parkett ovan stranden med privat pool, 6p (Nerja)

3Sovrum
2Badrum
14Bilder
120Sqft
Som en pärla mellan Nerja (10 min) och Almuñécar (7 min) ligger La Herradura, en vacker semesterort med klart vatten, härliga stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer. Här har vi ett mysigt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 6 personer. Stilig, fin och "gated" förening, privat parkering direkt utanför lägenheten.
€700 Per vecka

Obruten havsutsikt ovan stranden 6p

3Sovrum
2Badrum
19Bilder
0Sqft
Som en pärla mellan Nerja (12 min) och Almuñécar (7 min) ligger La Herradura, en vacker semesterort med klart vatten, härliga stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer. Här har vi ett mysigt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 6 personer. Stilig, fin och "gated" förening, privat parkering direkt utanför lägenheten.
7 000SEK Per vecka

Hus 9 pers - modernt, havsutsikt, vackert poolområde, Nerja

4Sovrum
3Badrum
15Bilder
0Sqft
Vackert Townhouse med 4 sovrum (9 sängplatser) och 3,5 badrum, 2 trevliga terrasser med fantastisk havsutsikt. Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard.Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även 2 padelbanor.
8 000SEK Per vecka
    12 Resultat Per sida