Hyra bostad – Öster om Malaga

Att hyra bostad i Spanien tycker vi ska vara enkelt, bekvämt och härligt – oavsett om det är en vecka eller ett par månader.  Vi kan utlova en fantastisk upplevelse i en härlig del av Spanien där samtliga våra bostäder håller samma höga standard. Vill man hyra bostad i Spanien så får man genom oss ett smultronställe utöver det vanliga.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer om hur du hyr bostad.

Sortering
 • ObjektID
 • Område
 • Pris
 • Datum
 • Utvald
 • Sovrum
Grid
List

Los Altos 20 - Lyxhus med obruten havsutsikt, egen pool, 14 pers

Málaga

6Sovrum
5Badrum
22Bilder
260
Ett riktigt härligt semesterhus i nyskick - välkommen att hyra det.260 kvm inne och här öppnar alla rum upp sig mot havet. 6 sovrum / 14 sängplatser, 5,5 badrum, vardagsrum/matrum, extra TV-rum, rymligt och välutrustat kök. Det finns AC i alla rum.210 kvm terrasser ute med lounge, middagsmöbel, utekök, siestahörna, privat (uppvärmd) pool, jacuzzi, trädgård.
€0 Per vecka

Läckert townhouse, vackert poolområde 8p

Málaga

4Sovrum
4Badrum
22Bilder
220
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor och hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc. All möblering och inredning är ny sedan sommaren 2022.Det är ett townhouse med 4 sovrum och 3,5 badrum.
€1.000 Per vecka

Modernt, vackert läge - townhouse 8+2 personer i La Herradura (Nerja)

Málaga

4Sovrum
4Badrum
42Bilder
160
Varmt välkomna att hyra Casa Naranja. Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Stadskärnan har flera butiker, mataffärer och saluhall.
€1.000 Per vecka

Townhouse med vacker utsikt, härligt poolområde, 6p

Málaga

4Sovrum
4Badrum
16Bilder
160
Välkomna att hyra Casa Tres Palmeras! Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.Man flyger till Malaga och därefter är det 50 min med hyrbil (vi hjälper er gärna med rekommendation för hyrbil med).
€900 Per vecka

Townhouse plats för 8 personer med havsvyer till alla

4Sovrum
4Badrum
30Bilder
160
Vackert Townhouse med 4 sovrum (8 sängplatser) och 3,5 badrum, 2 trevliga terrasser med fantastisk havsutsikt. Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard.Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även 2 padelbanor.
€900 Per vecka

Parvilla Uppvärmd pool m härlig havsutsikt, 8p

Málaga

3Sovrum
2Badrum
39Bilder
145
Välkommen att hyra ett härligt och välutrustat semesterhus! Modernt och med privat pool (uppvärmd) och härlig, vacker havsutsikt.Stora glaspartier till terrassen suddar ut gränserna mellan ute och inne, hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök och all önskvärd teknik.
€1.400 Per vecka

Vackert hus, 100 kvm terrass med söderläge och privat pool!

Málaga 18697

4Sovrum
3Badrum
17Bilder
140
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
€1.200 Per vecka

Semesterhus 6p havsutsikt, västläge

Málaga

3Sovrum
2Badrum
33Bilder
140
Som pärlan i mitten mellan Nerja och Almuñécar ligger La Herradura  en semesterort med klart vatten, vackra stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer.Ett mysigt och modernt semesterhus med härliga ytor upp till 6 personer.
€900 Per vecka

Parvilla- härligt hus med pool och havsutsikt, 8 personer

Málaga

3Sovrum
2Badrum
24Bilder
140
Casa Mirador III ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga och bara 10 min från Nerja.Det är ett hus i två plan som har en härlig havsutsikt från husets alla rum och terrasser. Huset är på 140 kvm och har sex bäddar fördelade på tre sovrum. Utöver detta finns också en fin bäddsoffa för två personer.
€1.400 Per vecka

Modernt och vackert hus (8p) med fin havsutsikt

Málaga

4Sovrum
3Badrum
13Bilder
130
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni av hög mysfaktor men också hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc.Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.
€1.000 Per vecka

Härlig lägenhet för 6 pers vid havet

Málaga

3Sovrum
3Badrum
14Bilder
125
Casa Melena Campo ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga med 10 min till Nerja i väst och 7 min Almuñécar i öst.Det är en rymlig duplexlägenhet (2 plan) med 3 sovrum, 3 badrum, 2 mysiga terrasser och med en obruten vacker havsutsikt.
€800 Per vecka

Penthouse med Top of the world - utsikt.

Málaga

2Sovrum
2Badrum
38Bilder
100
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
€900 Per vecka
16 Resultat Per sida
Sortering
 • ObjektID
 • Område
 • Pris
 • Datum
 • Utvald
 • Sovrum
Grid
List
  0 Resultat Per sida