Lär känna oss på Investera i Spanien

Se filmen med en kort presentation av oss.

Vi som får det att hända

Med snart tio års erfarenhet av att hjälpa svenskar hitta sitt eget smultronställe just i den här regionen så vågar vi påstå att vi kommer att kunna hjälpa er med. Vi har alltid ett stort engagemang för kunden och går den extra milen för att lyckas. Och efter affären har man som köpare ofta ”1000 frågor” kring ägandet och då finns vi här för svar och hjälp. Vi ses gärna på en cortado för lite spaniensnack och vi släpper er egentligen aldrig – nej, ni blir helt enkelt inte av med oss haha, på gott och ont?

Robert Tello – Utgår från Jonstorp, Skåne. I Spanien 10 dagar/månad.

Otroligt serviceinriktad och ser till att processen går rätt till. Brinner (lite för mycket ibland) för god mat, att spela padel och att samla vänner för tillställningar, gärna så många som möjligt.

Stefan Tello – Utgår från La Herradura, Spanien.

En mycket god lyssnare, har alla kontakter på plats och alltid ett öra mot marknaden – han kan nog allt om allt. Brinner för skärmflygning och för filosofiska diskussioner, gärna på en tapasbar tillsammans med en riktigt kall öl och en tallrik god ibericoskinka.

Några referenser

Referenserna är avpersonifierade men finns tillgängliga för personlig kontakt om så önskas.

Kontakt via hemsidan. När vi väl samsats om vad det var vi sökte gjorde killarna ett hästjobb med att leta upp trevliga hus. Utmaningen förutom att vi alla fyra skulle gilla samma stil var att vi också reser tillsammans som kräver ett större hus inom ramarna för budgeten. Verkligheten överträffade faktiskt drömmen och ett stort tack till Investera i Spanien för ett proffsigt utfört jobb. Vi vill verkligen rekommendera bröderna Tello.

Vi blev rekommenderade att prata med Investera i Spanien. Vi träffade Robert tre gånger och gick igenom objekt och diskuterade fram och tillbaka. När vi kom ner hade vi fyra intressanta objekt vi skulle se men vi hade till stor del siktat in oss på en villa som vi också köpte. Vi är så tacksamma för all hjälp från bankkontakt och advokat till uthyrningshjälp och t o m var vi skulle hitta bra möbler och inredning – Robert har hänvisat och rekommenderat oss i rätt riktning hela vägen.

Processen att hitta rätt tog ett helt år men vi visste exakt vad vi letade efter och Stefan och jag hade hela tiden en löpande dialog om olika objekt. Tillfället kom när de tog in ett säljuppdrag på rätt lägenhet och vi kunde matchas ihop på kort varsel. Tack för tålamodet Stefan och vi ses väl på golfbanan snart!

Vi såg hemsidan och tog kontakt. Vi hade jättemycket samtal och email med både Stefan och Robert under en tid och när vi kom ner var det tre intensiva dagar med visningar och många, långa samtal om allt som vi undrade över. Vi fick till det med vårt förstaval och det har blivit jättefint! Tack killar för allt!!!

Det blev en mycket spontan lösning. Vi var redan i Nerja för en vecka med olika visningar då vi under resan blev rekommenderade att också ta kontakt med Robert. Han lyssnade in vad vi letade efter och ordnade så att vi vår sista dag fick se tre objekt med honom och det blev en fullträff. Vi har kontakt idag också och får hjälp kring uthyrningen av både Stefan och Robert.

Vi sökte ett fritidshus för resor tillsammans och med vänner. Vi kom i kontakt med Stefan och hade en pågående dialog under ett par månader som sedan resulterade i att vi åkte ner och tittade på utvalda objekt. Vårt townhouse var då på väg ut på marknaden men ännu inte publicerat och vi lyckades mycket tack vare Stefans hjälp få till en snabb och smidig affär till ett bra pris. Vi njuter verkligen av vårt smultronställe och vi hörs fortfarande av sporadiskt med Stefan.