Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Hus i Cerro Gordo med havsutsikt och fantastisk community pool!

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
20Bilder
160
Los Altos ligger på La Herraduras västra udde vid Cerro Gordos åtråvärda natur reservat.Här är man 5 min biltur från strand och stad och Los Altos ligger i kontakt med natur samtmed underbara vyer över berg och hav, upphöjt så man får den där sköna känslan av nära men ändå en bit bort från stad och ljud..
€309.000

Nyckelfärdigt stort hus med underbar utsikt och inredning av toppklass

Málaga

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
196
Detta townhouse är beläget i populära Los Altos. Naturreservatet Cerro Gordo är skyddat från vidare byggnation och här kommer man nära både stad, strand med restauranger mm samtidigt som man har naturen nära med fantastiskt poolområde.Poolområdet som är ett av La Herraduras finaste har även 2 st Padelbanor där man får spela när så önskas.
€385.000

Hus med pool och vidsträckt havsutsikt med gångavstånd till stranden!

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
22Bilder
120
I denna exklusiva förening finns endast 8 hus. Med ett läge som för La Herradura är unikt med gångavstånd till stranden samt vacker havsutsikt samt stora terrassytor är detta hus en möjlighet för den som vill ha “allt” samt ett riktigt bra investeringsobjekt då priset är helt rätt.
€390.000

Vackert townhouse i centrala Torrox Pueblo

3Sovrum
2Badrum
26Bilder
126
Mitt i den centrala delen av Torrox pueblo ligger detta gemytliga och nyckelfärdiga byhus.Bara några steg från bageri, restauranger, Apotek samt torget med allt vad det innebär har du livet utanför dörren men ändå på en lugn gata så man inte blir störd.Huset har 3 sovrum och 2 badrum varav ett sovrum “en suite”.
€145.000

Exklusivt beläget townhouse med takterrass.

Málaga la herradura

3Sovrum
3Badrum
34Bilder
180
Cerro gordo heter naturreservatet i La Herradura som vetter mot Nerja/Maro.Här uppe 5 min bilväg från stad och strand råder lugnet och framförallt den förtrollande utsikten som såklart är svår att beskriva, den bör upplevas.
€539.500

Hus vid stranden med privat pool

Málaga

4Sovrum
3Badrum
31Bilder
194
Välkommen till 1:a strandlinjen i Caleta de Velez!För den som inte vill kompromissa med läget och vill ha möjligheten att bo precis vid strandkanten är detta en pärla. Caleta de Velez har mycket fina stränder och trevliga restauranger, lägg därtill närheten till marinan så saknas inte mycket.Huset nås via en grind direkt från N340 vägen så man lätt parkerar innanför låst grind.
€775.000

Villa med stora terrassytor, havsutsikt och uppvärmd pool i La Herradu

3Sovrum
3Badrum
38Bilder
145
Nära både hav och restauranger samt bredvid det magnifika naturreservatet Cerro Gordo ligger denna mycket välplanerade villa. Huset har 2 våningar plus källarplan där övre våningen består av 3 sovrum varav Master med badrum en suite och 2 st med egen balkong och vidsträckt havsutsikt och 1 sovrum med fönster mot poolen samt ett badrum till att dela.
€610.000

Lyxvilla med fantastiskt läge och storslagna vyer.

5Sovrum
5Badrum
50Bilder
342
Denna magnifikt placerade villa i det exklusiva naturreservatet Cerro Gordohar allt man kan önska.5 sovrum och alla med utgång till poolområde eller terrasser samt infinity pool med hänförande utsikt över hav, berg samt kustlinje. I horisonten ser man La Herradura, Maro, Nerja sedan ända bort mot Afrikas kust en klar dag.
€1.190.000

Ser du ett boutiquehotell eller den perfekta lägenheten?

Almunécar

9Sovrum
9Badrum
57Bilder
1,070
Mitt i de centrala delarna av Almuñécar, på torget Plaza de la Constitución, ligger den här vackra fastigheten och hela byggnaden kan nu förvärvas.
€1.100.000

Finca La Cabana

Granada

7Sovrum
7Badrum
70Bilder
392
Finca La Cabana ett lyx residens med Sierra Nevada vid sina fötter.Placering är ju viktigt, location location säger man.. Detta är en mycket välplanerad plats.Nära 2 flygplatser för extremt lätt och smidig tillgång (Granada & Malaga). Sierra Nevadas massiva och snöklädda bergskedja ligger som en fondtapet i blickfånget.
€1.600.000

Toppläge med fantastisk utsikt!


4Sovrum
3Badrum
28Bilder
180
Los Altos heter denna förening som stoltserar med underbar utsikt för alls sina 98 hus.Detta hus har en av de absolut bästa lägen som finns i denna förening. Högstbeläget och med endast naturreservatet bakom sig vilket garanterar fortsatt lugn och ro.
€595.000

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
433
Denna helt unika villa är den sista som byggdes innan Cerro Gordo förklarades som naturreservat. Det innebär att det inte får byggas mer där. Marken är mycket unik och villan ligger ovanför Playa Catarrijan som är en mycket exklusiv och naturskön strand dit besökare får ta sig ner via buss på sommaren.
€990.000
15 Resultat Per sida