Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Penthouse lägenhet med enorm takterrass i La Herradura

2Sovrum
1Badrum
24Bilder
78
Välkommen till Maravillas! Här i La Herradura är det inte lätt att hitta en lägenhet med dessa specifikationer. Lågt pris, nära till allt, privat garageplats, enorm takterrass jacuzzi mm.. mm..Lägenheten ligger i kanten av byns centrum och man har lugn och ro men ändå gångavstånd till centrum, restauranger, strand och hav.  2 sovrum och ett badrum.
€189.000

Toppläge med fantastisk utsikt!


4Sovrum
3Badrum
28Bilder
180
Los Altos heter denna förening som stoltserar med underbar utsikt för alls sina 98 hus.Detta hus har en av de absolut bästa lägen som finns i denna förening. Högstbeläget och med endast naturreservatet bakom sig vilket garanterar fortsatt lugn och ro.
€459.000

Vacker villa i fantastisk omgivning

competa

3Sovrum
2Badrum
44Bilder
211
Har du någonsin drömt om att bo i en idyllisk Spansk bergsby med bedårande utsikt över havet?Trodde väl det, vid någon tidpunkt i livet har vi nog alla tänkt tanken..
€295.000

Takvåning med två terrasser och härlig havsutsikt!

2Sovrum
2Badrum
24Bilder
68
Takvåning i populära Panorama Beach i Torrox Costa! Fantastisk, vidsträckt utsikt över hav och strand med många soltimmar. Njut av eftermiddagssolen och solnedgången på balkongen som har västerläge. Stor takterrass på ca 47 kvm med gott om plats för loungemöbler, matplats, bbq och Jaccuzzi. På takterrassen har du sol hela dagen.
€329.000

Spektakulär villa i naturreservatet Cerro Gordo

4Sovrum
4Badrum
28Bilder
433
Denna helt unika villa är den sista som byggdes innan Cerro Gordo förklarades som naturreservat. Det innebär att det inte får byggas mer där. Marken är mycket unik och villan ligger ovanför Playa Catarrijan som är en mycket exklusiv och naturskön strand dit besökare får ta sig ner via buss på sommaren.
€990.000

Smakfullt designad lägenhet i La Herradura

la herradura

2Sovrum
2Badrum
42Bilder
152
La Herradura 1:a våningen med en upphöjd utsikt i Las TerrazasHandikappvänlig lägenhetLetar du efter en lägenhet med den där ljusa och öppna känslan? En lägenhet där du inte behöver renovera förs som så ofta är fallet? Koppla av, här kan du njuta av en uppdaterad och nyligen nyrenoverad lägenhet, modernt med fullt utrustat kök med en smakfull design och välkända kvalitetsmärke
€259.000

Välkommen till hjärtat av marinan

2Sovrum
2Badrum
27Bilder
159
Välkommen till hjärtat av marinan.Om du gillar marin miljö så är denna lägenhet intressant! Ett stenkast från Marina del Estes kaj och med kort promenad till Marina Playa som är en fin strand som dessutom är mycket populär för dykning året om.På entresidan finner vi en mycket mysig patio med grillplats och gräsmatta samt plats för utemöbler för middag eller lounge.
€260.000

Vindsvåning med havsutsikt i Las Palomas

la herradura

2Sovrum
1Badrum
10Bilder
80
Vill du ha nära till allt men ändå lugn och ro så är detta kanske intressant för dig. På övre delen av Las Palomas nära till den mycket trevliga Padelklubben med 3 st banor och intill ligger en stor bassänganläggning med bar/ restaurang samt barnpool. 3 minuters bilväg och 10 min promenad till strand hav och stad.
€140.000

Villa på toppen av Punta

5Sovrum
4Badrum
27Bilder
346
Denna villa ligger på den välkända udden Punta De La Mona, ett av Spaniens absolut mest exklusiva landområden. En oas för de som har möjlighet att investera i en bostad på denna förnämliga adress. Huset ligger dessutom på en av de absolut bästa tomterna på Punta.
€1.695.000

Terrass med vy!

4Sovrum
3Badrum
25Bilder
165
Välkommen till Los Altos!Som namnet antyder så känns det verkligen som att man är på toppen här. När man anländer till denna exklusiva förening vid kanten av naturreservatet Cerro Gordoinfinner sig en speciell känsla. Havet där nere, vyerna, lugnet. Här är man långt ifrån men ändå nära. 5 min med bil till centrum, restauranger etc.. eller 25 min promenad om man så vill.
€286.000

Topprenoverad lägenhet i Las Palomas La Herradura

1Sovrum
1Badrum
21Bilder
65Sqft
Unik möjlighet att köpa en lägenhet som är totalrenoverad med genomgående toppklass ochutvalda materiel samt sammansatt på ett ytterst smakfullt sätt. Kostnaden för denna ombyggnad uppgår till ca: 80 000€.Belägen i den exklusiva Urbanisationen Las Palomas med dess vackra trädgårdar och med egen liten uteplats i lummig miljö samt delvis havsutsikt.
€149.000

Topprenoverad lägenhet i Capistrano

1Sovrum
1Badrum
13Bilder
58Sqft
Underbar söderlägenhet med privat trädgård som har totalrenoverats och designats med högkvalitativa material och märken som Porcelanosa, PVC Kömmerling, etc. …Det består av vardagsrum med direkt tillgång till terrassen och till den privata trädgården, kök, 1 sovrum och 1 badrum. Det är fullt möblerat och köket är fullt utrustat.
€175.000
23 Resultat Per sida