Köpa bostad öster om Malaga

Är det dags att köpa bostad i Spanien? Oavsett om du letar hus eller lägenhet så har vi drömbostaden för er. Vi har tillgång till de flesta objekt och utifrån era önskemål och förutsättningar väljer vi tillsammans ut de mest intressanta. När listan är klar är ni välkomna ner för visningar och vi finns med er under hela köpprocessen. Att köpa bostad i Spanien är en dröm för många men samtidigt är det mycket man måste ha koll på. Vi samarbetar med de mest etablerade juristerna och bankerna (för eventuell finansiering) och vi finns tillgängliga långt efter köpet, när man som nybliven ägare ofta vill ha råd och hjälp i vardagliga situationer.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

La Herradura Townhouse med havet som fondvägg

3Sovrum
3Badrum
21Bilder
155
Los Altos ligger på kanten av ett mycket fint naturreservat i La Herradura.Upphöjt läge som ger fantastisk panoramavy över havet och det ligger i en mycket exklusivförening, alltid välskött med ett av Herraduras absolut finaste poolområden. Man har ävenfri tillgång till 2 st Padelbanor så det finns alltid tid för spel så mycket man vill.
€335.000

Torrox Puerto Narxia framtidens hem

4Sovrum
2Badrum
13Bilder
253Sqft
EN NY VERSION AV DIG, ESSENSE AV PUERTO NARIXAEssense by Puerto Narixa är ett bostadskomplex av kvalitet, hållbart och innovativt, utformat för att bo som du alltid har drömt om, i södra Spanien. TILLBAKA TILL NATUREN..  Puerto Narixa, med mer än 624.000m2 trädgårdar, ett innovativt bostadskoncept där du kan njuta av naturen och sporten och ha livets kvalitet du alltid längtat efter.
€136.000

Nerja Torrecilla Lägenhet med 3 sovrum

3Sovrum
1Badrum
14Bilder
85
Lägenheten ligger på ett mycket populärt och livligt område i Nerja, bara några minuters promenad till den berömda Torrecilla-stranden. Lägenheten på andra våningen är perfekt för köpare som vill bo i hjärtat av Nerja.
€195.000

Nerja Capistrano lägenhet med 2 sovrum och vackert poolområde

2Sovrum
1Badrum
14Bilder
47
En härlig, modern lägenhet med 2 sovrum med en privat trädgård i den välkända urbaniseringen i Capistrano Pueblo. De välskötta gemensamma poolerna och trädgårdarna ligger utanför dörren. Alla bekvämligheter ligger i närheten, med ett  snabbköp och busshållplatsen bara två minuters promenad bort.
€200.000

2 Sovrum Penthouse Lägenhet i Nerja Parador

2Sovrum
2Badrum
21Bilder
85
Denna smakfullt inredda penthouse-lägenhet på 85 kvm ligger i det populära Parador-området, på gångavstånd till affärer, barer, restauranger och centrum. Det ligger bara ett par minuters promenad till de närmaste stränderna och drar nytta av en söderliggande terrass och en välskött gemensam pool / trädgård.
€330.000

La Herradura Nyproduktion med guldkant

3Sovrum
2Badrum
14Bilder
0Sqft
San Antonio är en eftertraktad urbanisation i La Herradura som nu berikas med 10 st hus.Fantastisk design och kvalitet rakt igenom utlovas!Priser mellan 495000€ - 655000€Kontakta oss för visning och mer information.
€495.000

La Herradura Nybyggnation i Marina del Este - Icon Marina

3Sovrum
2Badrum
23Bilder
186Sqft
Nu byggs 87 exklusiva lägenheter i det prestigefulla Marina Del Este. Beläget i det UNESCO skyddade marina området och med direkt tillgång till natur, marina samt hav med stränder. Här bor man på första parkett och åtnjuter fantastisk utsikt över hav och marina samt de vackra bergen i horisonten.
€295.000

Torrox-Costa Sealine homes - Exklusivt bostadsområde vid stranden

2Sovrum
2Badrum
10Bilder
90
Sealine homes - Exklusivt bostadsområde vid stranden i Torrox-Costa (Costa del Sol)Detta är en nyproduktion av 23 lägenheter i ett exklusivt område med mycket grönska, pool, privata parkeringsplatser, förråd och direkt tillgång till stranden.Hem med ren och modern design, och fantastisk utsikt över Medelhavet från sina underbara terrasser.
€166.000

Smakfull villa utanför Torrox Pueblo

4Sovrum
3Badrum
23Bilder
217
Fantastisk villa med egen pool straxt utanför Torrox Pueblo. Endast en kort bilfärd till sandiga stränder. Huset har stora umgängesytor och flertal soliga terasser.I huvudbyggnaden finns ett stort vardagsrum med öppen spis samt utgång till terassen. Ett modernt fullt utrustat kök. Tre sovrum varav ett med suite och en extra wc.
€349.000

Nyproduktion i San Cristobal, Almuñécar

3Sovrum
23Bilder
0
Byggnaden ligger i den historiska delen vid foten av "Alhambra Local”. Det magnifika slottet San Miguel samt femtio meter från El Majuelo Park som är en botanisk park och där de arkeologiska resterna av saltad fisk finns.Där kulturaktiviteter utförs av alla slag, såsom den berömda jazzfestivalen Palace de La Najarra.
€140.000

Nerja Capistrano townhouse med söderläge

2Sovrum
1Badrum
10Bilder
88
En välkänd och etablerad förening med stor pool och fina trädgårdar samt privat parkering.Ljust och fint boende med söderläge. 31 m2 bottenplan, vardagsrum med 2 braskaminer och modernt kök samt toalett. Vardagsrummet har utgång till en terrass på 28m2 som har direkt access till pollområde med trädgårdar.
€259.000

Torrox pueblo - Spektakulär villa med panoramautsikt

4Sovrum
30Badrum
3Parking(s)
22Bilder
234
Detta smakfullt renoverade hus ligger på berget ovanför Torrox Pueblo med panoramautsikt över kusten och bergen.Ingång till solrummet med en fantastisk utsikt över kusten, rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal och inre uteplats med grill.Fullt utrustat elegant kök med egen utgång till terrassen. Det finns två dubbla sovrum, båda med badrum och garderober.
€785.000
25 Resultat Per sida