fbpx

Köpa bostad öster om Malaga

Är det dags att köpa bostad i Spanien? Oavsett om du letar hus eller lägenhet så har vi drömbostaden för er. Vi har tillgång till de flesta objekt och utifrån era önskemål och förutsättningar väljer vi tillsammans ut de mest intressanta. När listan är klar är ni välkomna ner för visningar och vi finns med er under hela köpprocessen. Att köpa bostad i Spanien är en dröm för många men samtidigt är det mycket man måste ha koll på. Vi samarbetar med de mest etablerade juristerna och bankerna (för eventuell finansiering) och vi finns tillgängliga långt efter köpet, när man som nybliven ägare ofta vill ha råd och hjälp i vardagliga situationer.

Ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer.

Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Torrox Villa med vidunderlig utsikt och privat känsla

3Sovrum
2Badrum
24Bilder
208
Letar du efter en naturskön oas med utsikt som hänför så är denna villa värd att titta närmare på.10 min från Torrox pueblo ligger huset som ger dig det mesta man kan önska.. morgonsol till solnedgång och allt däremellan. Här kan du leva utan att någon ser över din axel, privat och storslaget med mycket sociala ytor kring pool terrasser och trädgård.
€325.000

Smakfull villa utanför Torrox Pueblo

4Sovrum
3Badrum
23Bilder
217
Fantastisk villa med egen pool straxt utanför Torrox Pueblo. Endast en kort bilfärd till sandiga stränder. Huset har stora umgängesytor och flertal soliga terasser.I huvudbyggnaden finns ett stort vardagsrum med öppen spis samt utgång till terassen. Ett modernt fullt utrustat kök. Tre sovrum varav ett med suite och en extra wc.
€349.000

Nyproduktion i San Cristobal, Almuñécar

3Sovrum
23Bilder
0
Byggnaden ligger i den historiska delen vid foten av "Alhambra Local”. Det magnifika slottet San Miguel samt femtio meter från El Majuelo Park som är en botanisk park och där de arkeologiska resterna av saltad fisk finns.Där kulturaktiviteter utförs av alla slag, såsom den berömda jazzfestivalen Palace de La Najarra.
€140.000

Almunécar Exklusiv villa till salu i Cotobro

3Sovrum
3Badrum
29Bilder
425
Exklusiv villa till salu i Almuñecar i det privilegierade området Cotobro, mycket nära stranden och med enastående utsikt över Medelhavet, Almunécar och fritidshamnen Marina del Este.Fastighetens yta är på 425 m2, fördelat på tre sovrum, ett separat kök och vardagsrum samt matsal. Därifrån kan du komma ut på terrassen med utsikt över havet och bergen.
€985.000

Nerja Stor villa i sydläge med egen pool

4Sovrum
3Badrum
19Bilder
203
Denna fantastiska villa ligger på en lugn återvändsgata med gångavstånd till nästan allt: Nerjas gamla stan, restauranger, stranden pch även byns största supermarket.Villan består av 3 våningar. Nedersta våningen kan användas som en egen 1 sovrumslägenhet då där finns både både kök och badrum.
€385.000

Nerja Capistrano townhouse med söderläge

2Sovrum
1Badrum
10Bilder
88
En välkänd och etablerad förening med stor pool och fina trädgårdar samt privat parkering.Ljust och fint boende med söderläge. 31 m2 bottenplan, vardagsrum med 2 braskaminer och modernt kök samt toalett. Vardagsrummet har utgång till en terrass på 28m2 som har direkt access till pollområde med trädgårdar.
€259.000

Torrox pueblo - Spektakulär villa med panoramautsikt

4Sovrum
30Badrum
3Parking(s)
22Bilder
234
Detta smakfullt renoverade hus ligger på berget ovanför Torrox Pueblo med panoramautsikt över kusten och bergen.Ingång till solrummet med en fantastisk utsikt över kusten, rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal och inre uteplats med grill.Fullt utrustat elegant kök med egen utgång till terrassen. Det finns två dubbla sovrum, båda med badrum och garderober.
€785.000

Nyproduktion Calaceite

3Sovrum
2Badrum
1Parking(s)
8Bilder
0Sqft
Nyproduktion av 1, 2 och 3 sovrum som ligger i Calaceite Urbanization i Torrox. ISEA Calaceite ligger i det mest eftertraktade området  vid Malagas östkust. Dess magnifika läge erbjuder oslagbar utsikt över havet. Välj bostäder med öst, syd och väst orientering.Bara ett steg från stranden har ISEA Calaceite också pooler för vuxna, barn och ett komplettutomhusgym.
€189.000
20 Resultat Per sida