Fastighetsbeskrivning

Casa Melena Campo ligger vackert beläget i La Herradura, 45 min öster om Malaga med 10 min till Nerja i väst och 7 min Almuñécar i öst.

Det är en rymlig duplexlägenhet (2 plan) med 3 sovrum, 3 badrum, 2 mysiga terrasser och med en obruten vacker havsutsikt. Lägenheten som är på 125 kvm har 6 ordinarie bäddar (två dubbelsängar och två singelsängar) men också möjlighet för upp till 2 personer till i extrasängar/bäddsoffa.

Privat parkering och fint poolområde 20 meter utanför dörren. 
Modernt och välutrustat kök och ny gasolgrill för lite terrassgrillning. Öppen planlösning med matdel och trevligt vardagsrum, många TV-kanaler och inne så väl som ute på terrasserna finns fri tillgång till wifi och 300 mb fiber. 

Det tar 5 minuter att gå till stranden och marinan med flera restauranger och caféer. Området runt La Herradura har ett härligt vatten och här finns inte mindre än sex st dykcenter och möjlighet till många andra vattensporter. La Herraduras stadskärna löper längs en 2 km lång sandstrand med gott om trevliga chirinquitos, tapasbarer, restauranger och affärer. 

Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset och ger tips om det mesta från restauranger till smultronställen att utflykta till.

Kalendern här på Blocket är inte uppdaterad så hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma dag.

Allt är inkluderat i priset, välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, 3 handdukar per person, internet, TV, el, vatten, gas samt ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Vid längre hyra än 1 vecka utgår rabatt och även longstay/långtidsuthyrning under vinterhalvåret är möjligt, kontakta oss för kalenderläge och prisförslag.

Priser 2023/24 (upp till 6p, därefter tillägg 75 euro per extrasäng)
Högsäsong: 1300 euro
Mellansäsong: 1000 euro
Lågsäsong: 800 euro

Högsäsong är veckorna: 24-35
Mellansäsong är veckorna 15-23, 36-43, 52, 53,1
Lågsäsong är veckorna 2-14, 45-51
Påsk, Jul, Nyår, Höstlov kostar 900 euro

Lägenheten är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation. Registreringsnummer / Códico Identificativo: VFT/GR/04575

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Härlig lägenhet för 6 pers vid havet

Málaga

3 Sovrum
3 Badrum
125 m²
€800 Per vecka
Basinformation
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €800 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 3
Badrum : 3
Storlek : 125 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan