Fastighetsbeskrivning

Vackert Townhouse med 4 sovrum (9 sängplatser) och 3,5 badrum, 2 trevliga terrasser med fantastisk havsutsikt. Huset är smakfullt och fint inrett, välutrustat och med hög standard.

Alla rum har havsutsikt och terrasserna likaså, det finns fiberinternet med wifi såväl inne som ute på terrasserna. Poolområdet är magiskt fint och här finns även 2 padelbanor. Huset har 4 rymliga sovrum och 3,5 badrum. Fint och fräscht kök och ett stort vardagsrum med TV-hörna med svenska TV-kanaler. 

Det ligger i vackra La Herradura med tio min till Nerja och sju min till Almunecar. Flyg till Malaga och därefter 45 min med bil.

I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Här finns också saluhall och matbutiker och området är rikt på mysiga utflyktsmål och aktiviteter för både stora och små. I grannorterna Nerja och Almunecar finns mer av allt. 

Det tar 75 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så man kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.  

Priser  

Priser per vecka 2023 och 2024
Semestersäsong: 2000 euro
Mellansäsong: 1400
Lågsäsong: 1100 euro
Specialveckor: 1400 euro

Semestersäsong är veckorna: 25-32
Mellansäsong är veckorna 1, 13-24, 33-47
Lågsäsong är veckorna 2-12, 48-50
Specialveckor: Påsk, Höstlov, Jul, NyårUnder högsäsong har vi byte lördagar, övrig tid på året flexibelt, även möjlighet till longstay. 

I priset inkluderas välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, 3 handdukar p/p, elförbrukning, ac (alla rum), vatten, gas, fiberinternet (wifi inne och ute på terrasserna), svensk TV, startkit med förbrukningsartiklar i badrum och kök. Inga andra kostnader tillkommer. 

Husdjur är inte tillåtna pga allergirisk. Huset är registrerat för uthyrning hos ”Registro de Turismo” och uppfyller samtliga krav i dess specifikation, licensnummer: CTC-2019212553 .

Hör gärna av er så återkommer vi snarast med kalenderläget, mer information och mer bilder. Vi svarar samma

dag.

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Hus 9 pers - modernt, havsutsikt, vackert poolområde, Nerja

Málaga

4 Sovrum
3 Badrum
0 Sqft
€1.100 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisa80
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €1.100 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 3
Toaletter : 4
Storlek : 0 Sqft
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan