Fastighetsbeskrivning

Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
Nedre planet ute: Vacker terrass om 100 kvm, en liten pool (vackert poolområde finns också 25 m från huset och tillhör föreningen samt även en padelbana), loungeavdelning och middagsmöbel under pergolatak, solsängar, grillhörna för kockande under bar himmel. Söderläge med vacker utsikt över stranden och havet. Privat parkering för 2 bilar vid huset.

Nedre planet inne: Mysigt vardagsrum med TV med alla svenska kanaler, middagsmöbel, välutrustat kök, master bedroom med eget badrum.
Övre planet: 2 sovrum och med vardera 2 singelsängar som kan stå ihop eller isär samt ett större badrum.
Tornet: Ytterligare ett sovrum 2 singelsängar med eget badrum och mycket fin havsutsikt.

Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Det är 10 min till Nerja i väst och 7 min till Almuñecar i öst. Man flyger till Malaga och därefter 45 min med hyrbil – vi har också rekommendationer på bra hyrbilsfirma   Ni välkomnas och tas emot av vår kontakt på plats som visar er runt i huset. Även vi finns tillgängliga både innan och under vistelsen med massor av tips och hjälp om ni vill på aktiviteter, utflyktsmål och smultronställen.
Skidåkning – det tar 70 min att köra till Sierra Nevada med utmärkt och solig skidåkning så att man t ex kan kombinera sol & värme och skidsemester över vinterloven. Backarna håller normalt sett öppna april ut.

Allt är inkluderat i priset; välkomstperson, slutstädning, sänglinnen, tre handdukar per person, elförbrukning, AC (alla rum), fiber (wifi inne och ute), svensk TV, vatten, gas, ett startkit med förbrukningsartiklar i kök och badrum. Rabatt vid bokning av mer än en vecka och vid longstay från November-Mars.

Priser 2023/24, per vecka:
Semestersäsong: 2500 euro
Mellansäsong: 1700 euro
Lågsäsong: 1200 euro
Lovveckor: 1700 euro

Semestersäsong: 25-33
Mellansäsong: 18-24, 34-48
Lågsäsong: 1-17, 49-51
Påsklov, Höstlov, Jul och Nyår

Funktioner
Hushållsmaskiner
Adress
Málaga 18697
Spain - ES
Málaga
la herradura
0

Vackert hus, 100 kvm terrass med söderläge och privat pool!

Málaga 18697

4 Sovrum
3 Badrum
140 m²
€1.200 Per vecka
Basinformation
Ref ID : iisDiego
Objekttyp : Hus
Objekttyp : Till uthyrning
Pristyp : Per vecka
Pris : €1.200 Per vecka
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 4
Badrum : 3
Storlek : 140 m²
Byggnadsår : 0
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan