Stefan Tello
Stefan Tello
  • Man
Mäklare & kontaktperson
Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Exklusivt beläget townhouse med takterrass.

la herradura

3Sovrum
3Badrum
34Bilder
180
Cerro gordo heter naturreservatet i La Herradura som vetter mot Nerja/Maro.Här uppe 5 min bilväg från stad och strand råder lugnet och framförallt den förtrollande utsikten som såklart är svår att beskriva, den bör upplevas.
€539.500

Stort townhouse med separat lägenhet och vidsträckt havsutsikt.

4Sovrum
4Badrum
38Bilder
160
Townhouse med fantastisk havsutsikt i La Herradura. Beläget i en exklusiv urbanisation i kanten av naturreservatet Cerro Gordo. Föreningen Los Altos ligger 5 min med bil från stranden i upphöjt läge vilket ger husen här dess unika utsikt.
€359.000

Modernt och vackert hus (8p) med fin havsutsikt

4Sovrum
3Badrum
13Bilder
130
BeskrivningVälkommen till ett modernt och vackert semesterhus med härlig havsutsikt. Här möts ni hög mysfaktor men också hög standard, smakfull inredning, välutrustat kök, fiber etc.Huset ligger i vackra La Herradura. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna.
€1.000 Per vecka

Hus vid stranden med privat pool

4Sovrum
3Badrum
31Bilder
194
Välkommen till 1:a strandlinjen i Caleta de Velez!För den som inte vill kompromissa med läget och vill ha möjligheten att bo precis vid strandkanten är detta en pärla. Caleta de Velez har mycket fina stränder och trevliga restauranger, lägg därtill närheten till marinan så saknas inte mycket.Huset nås via en grind direkt från N340 vägen så man lätt parkerar innanför låst grind.
€895.000

Villa med stora terrassytor, havsutsikt och uppvärmd pool i La Herradu

3Sovrum
3Badrum
38Bilder
145
Nära både hav och restauranger samt bredvid det magnifika naturreservatet Cerro Gordo ligger denna mycket välplanerade villa. Huset har 2 våningar plus källarplan där övre våningen består av 3 sovrum varav Master med badrum en suite och 2 st med egen balkong och vidsträckt havsutsikt och 1 sovrum med fönster mot poolen samt ett badrum till att dela.
€610.000

Obruten havsutsikt ovan stranden 6p

3Sovrum
2Badrum
19Bilder
0Sqft
Som en pärla mellan Nerja (12 min) och Almuñécar (7 min) ligger La Herradura, en vacker semesterort med klart vatten, härliga stränder, levande stadskärna, marina och många trevliga restauranger och tapasbarer. Här har vi ett mysigt och modernt semesterboende med härliga ytor upp till 6 personer. Stilig, fin och "gated" förening, privat parkering direkt utanför lägenheten.
7 000SEK Per vecka

Topprenoverat radhus i Las Palomas.

2Sovrum
2Badrum
21Bilder
80
Las Palomas i La Herradura är en mycket exklusiv förening med välskötta trädgårdar samt stort poolområde. Här finns en trevlig och välskött padelklubb med 3 banor, tennisbana samt restauran, gym mm..Detta radhus är beläget långt fram vilket ger mycket sol och havsutsikt. En väl tilltagen terrass som inbjuder till härliga middagar med plats för solstolar och grill etc.
€270.000

Lyxvilla med fantastiskt läge och storslagna vyer.

5Sovrum
5Badrum
50Bilder
342
Denna magnifikt placerade villa i det exklusiva naturreservatet Cerro Gordohar allt man kan önska.5 sovrum och alla med utgång till poolområde eller terrasser samt infinity pool med hänförande utsikt över hav, berg samt kustlinje. I horisonten ser man La Herradura, Maro, Nerja sedan ända bort mot Afrikas kust en klar dag.
€1.190.000

Snygg, ljus lgh 2 RoK, stor terrass, 4+2 pers (Nerja)

2Sovrum
2Badrum
19Bilder
92
Välkommen till en modern, smakfullt inredd och fullt utrustatlägenhet. Den har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber 300 mb,svensk TV mm. Stor och härlig terrass om 42 kvm med mysig havsutsikt,loungemöbel, middagsmöbel och grillhörna.92 kvm invändigt. Allt är nyrenoverat och nyligen möblerad och inredd.
6 000SEK Per vecka

Lyxhus med extra allt helt nytt för den kräsne.

almunecar

4Sovrum
4Badrum
39Bilder
260
Lyx och byggkvalitet av högsta slag. Ett hus ombyggt från grunden med extra allt. Från materielval till design och maskiner av bästa sort. Ett unikt hus med fantastisk utsikt och enorm terrass med Jacuzzi. Färdigställt 2021 nyckel klart inkl design möbler och inkluderar även en Porsche Cabriolet.Detta townhouse är beläget i populära Los Altos.
€595.000

Penthouse med Top of the world - utsikt.

2Sovrum
2Badrum
38Bilder
100
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
6 000SEK Per vecka

Vackert hus, 100 kvm terrass med söderläge och privat pool!

18697

3Sovrum
3Badrum
17Bilder
140
Välkommen till ett modernt och vackert semesterhus med söderläge och härlig havsutsikt. Huset har hög standard och smakfull inredning, välutrustat kök, fiber och all önskvärd teknik.
8 000SEK Per vecka
28 Resultat Per sida