Fastighetsbeskrivning

Mitt i de centrala delarna av Almuñécar, på torget Plaza de la Constitución, ligger den här vackra fastigheten och hela byggnaden kan nu förvärvas. 

En vacker och helt unik byggnad på 4 våningar samt stor takterrass och antingen finns tankar om vad man kan göra med hela fastigheten eller så plockar man ett russin ur kakan, ett helt våningsplan (notera, att en av våningarna är tillgänglig att köpa men är separat från denna annonsen). Byggnaden dateras 1857 med en underbar karaktär med högt i tak, atrium, pelare, originalmålningar i tak och det är svårt att önska sig mer av möjligheter och karaktär att utgå från. Vi börjar beskrivningen på markplan och arbetar oss uppåt: 

Mark/gatuplan: Vacker entréhall med möjligheter att inreda ett café, en butik, en bodega. Läget är utmärkt då det vackra och populära torget inhyser flera kommersiella lokaler, caféer etc och mitt emot fastigheten ligger också kommunhuset. Ser man hela byggnaden som ett potentiell boutiquehotell är detta ett utmärkt utrymme för t ex reception och frukostavdelning.

Första våningen. Om du uppskattar renässansens uttrycksfulla detaljer är den här 301 kvm stora lägenheten med 5-6 sovrum och 4 badrum lägenheten helt fantastisk. Nyligen renoverad men också vackert bevarad och med flera spännande lösningar och detaljer. Så imponerande att den måste ses på plats för att förstås och uppskattas. 

Andra våningen. Samma här – en stor och spännande lägenhet på 272 kvm med 4-5 sovrum och 4 badrum. Stora sociala ytor, stort kök, atrium och mycket mer. Lägenheten behöver renoveras och det är den här våningen som säljs separat från den här annonsen för 700 000 Euro, kontakta oss för mer information. 

Tredje våningen. Takvåningen – och här är allt upp till dig. En oinredd yta om 231 kvm med en riktig ”penthouse” känsla. Föredrar du 2-3 sovrum och stora öppna planlösningar eller föredrar du 3-4 sovrum – allt är möjligt och välkommen upp för att känna in möjligheterna. 

Takterrassen. Kanske en rooftop-bar, en restaurang med uteservering, en privat lounge med jacuzzi. Här uppe njuter man av en fantastisk utsikt över takåsar, staden och ända ner till havet.

Sammanfattning. Det är helt enkelt lite mycket att beskriva i detalj här. Antingen ser man byggnaden som en intressant investering för potentiell verksamhet så som uthyrning av lägenheter, boutiquehotell, bed n breakfast eller så är man nyfiken på någon av de enskilda våningarna och de mycket representativa och stora lägenheterna. Välkommen att kontakta oss för mer information och ev visning. 

Ser du ett boutiquehotell eller den perfekta lägenheten?

9 Sovrum
9 Badrum
1,070 m²
€1.000.000
Basinformation
Ref ID : iis2021
Objekttyp : Lägenheter
Objekttyp : Till salu
Pris : €1.000.000
Utsikt : Havsutsikt
Sovrum : 9
Badrum : 9
Storlek : 1,070 m²
Byggnadsår : 1857
Tomtarea : 0 Sqft
Intresseanmälan