Sortering
  • ObjektID
  • Område
  • Pris
  • Datum
  • Utvald
  • Sovrum
Grid
List

Lyxhus några steg från stranden i Punta de la Mona, La Herradura

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
62Bilder
432
Detta är en unik möjlighet att förvärva ett stort lyxhus i ett fantastiskt läge i eftertraktade Punta de la Mona i La Herradura.Koppla av i oöverträffad komfort:Fyra badrum med sovrum: Alla sovrum har eget badrum, två av dem med walk-in closet, vilket garanterar ultimat komfort.Ett av sovrummen är som en separat lägenhet med egen ingång.
€2.350.000

Hus med hög standard och fantastisk utsikt i La Herradura

Málaga la herradura

3Sovrum
2Badrum
29Bilder
108
Detta hus med 3 sovrum ligger i den västra delen av La Herradura inom 25 minuters promenad till stranden och centrum. Detta är en så kallad “gated community” så du kommer in med en fjärrkontroll som öppnar grinden och har din privata parkering utanför huset. Väl inne så finner vi en hall och en toalett samt en trappa som förbinder de 2 våningarna.
€378.000

50 meter från stranden med söderläge 4p La Herradura (Nerja)

Málaga

2Sovrum
2Badrum
16Bilder
69
Lägenhet med hög standard och oslagbar utsikt. Den ligger 200 meter från La Herraduras centrum och på 4e våningen med hiss. Privat parkeringsplats i garaget. Lägenheten är också tillgänglighetsanpassad. Lägenheten har 2 sovrum och 2 fulla badrum. Härlig terrass med lounge- och middagsmöbel och med fantastisk havsutsikt med La Herradurabukten som inramning.
€800 Per vecka

Din drömoas i La Herradura

Málaga La Herradura

4Sovrum
2Badrum
30Bilder
218
Placerat på en bergsluttning med fantastisk utsikt över havet, byn och viken, erbjuder denna pärla det ultimata i lugn och ro – men bara en 5-minuters bilfärd från stranden och byns liv och rörelse.Perfekt för underhållningGigantiska gräsmattor badar i solsken, perfekta för grillfester med vänner och familj.
€790.000

Rymligt 6-rumshus med många möjligheter i La Herradura

Málaga la herradura

6Sovrum
4Badrum
24Bilder
256
Upplev den spanska drömmen i detta magnifika 6-rumshus, perfekt för stora familjer eller uthyrning, beläget i ett lugnt bostadsområde nära den vackra hamnen Marina del Este i La Herradura.
€480.000

Imponerande 4-sovrums bostad med obehindrad havsutsikt i Cerro Gordo,

Málaga la herradura

4Sovrum
4Badrum
36Bilder
200
Inbäddat i den ansedda föreningen Los Altos på den västra sidan av La Herradura erbjuder denna bostad en perfekt blandning av lyx och panoramautsikt. När du utforskar denna noggrant underhållna egendom kommer du att upptäcka en rad funktioner som gör den till ett idealiskt hem och även investeringsmöjlighet.
€399.000

15 Lyxvillor i Almunécar Le Grand Large

Málaga Almuñécar

4Sovrum
4Badrum
26Bilder
250
Le Grand Large är ett utsökt och lyxigt projekt som stoltserar med 15 lyxvillor och erbjuder en exklusiv livsstilsupplevelse i Almunécar. Uppmärksamheten på detaljer, högklassig design och olika villavarianter gör det till ett attraktivt val för dem som söker en premium kustlivsstil. Här är några höjdpunkter:1.
€1.350.000

Modernt, vackert läge - townhouse 8+2 personer i La Herradura (Nerja)

Málaga

4Sovrum
4Badrum
42Bilder
160
Varmt välkomna att hyra Casa Naranja. Huset ligger i vackra La Herradura, grannorten till Nerja. I och kring La Herradura finns flera härliga stränder och lugna badvikar och på kvällarna besöker ni någon av de många trevliga barerna och restaurangerna. Stadskärnan har flera butiker, mataffärer och saluhall.
€1.000 Per vecka

Lyxig lägenhet med 2 sovrum intill Picassotorget La Merced

24 huerto del conde, Málaga malaga

2Sovrum
1Badrum
45Bilder
82
Det här är en sällsynt möjlighet att förvärva en lägenhet med många eftertraktade egenskaper i det historiska centrumet av Malaga.Lägenheten inkluderar även ett rymligt 11m2 förråd med högt i tak på bottenvåningen, vilket är en ovanlig egenskap i Malaga.
€429.000

Underbar lägenhet vid havet med privat trädgård i Tesorillo

Málaga la herradura

3Sovrum
2Badrum
30Bilder
131
Detta är verkligen ett speciellt hem. Den har ingång från markplan från 2 platser, en genom huvudentrén och en helt privat tillgång från gatan. Den rymliga trädgården har en mini "carport" lämplig för motorcyklar och cyklar, etc. Det finns också tillgång till huvudterrassen från trädgården och även från ett av sovrummen.
€259.000

Semi-ihopbyggt hus med underbar havsutsikt i Cerro Gordo

Málaga la Herradura

3Sovrum
3Badrum
33Bilder
179
Välkommen till Los Altos i La Herradura. Detta är en plats av ren skönhet!Den upphöjda positionen skapar en svårbeskrivlig utsikt och känsla. Detta är nära naturen men även nära havet som du når på 5 minuter med bil eller 30 minuter till fots.Poolområdet är enligt vår åsikt det bästa i La Herradura.
€580.000

Läcker lägenhet med vacker havsutsikt för 4-5 personer

Málaga

2Sovrum
1Badrum
11Bilder
0Sqft
Välkommen - här är en lägenhet med hög standard och hög mysfaktor! Den ligger i vackra La Herradura, en lite mindre grannort till Nerja. Man flyger till Malaga och därefter 50 min med hyrbil/transfer längs motorvägen.
€800 Per vecka
38 Resultat Per sida